menu
FAQS: Partits de la Lliga Catalana 2021
FAQS: Partits de la Lliga Catalana 2021
FAQS: Partits de la Lliga Catalana 2021

FAQS: Partits de la Lliga Catalana 2021

En motiu de la celebració de la 42ª Lliga Catalana ACB d’aquest cap de setmana al Nou Congost de Manresa, el Bàsquet Manresa vol aclarir els punts importants del protocol sanitari de la competició, que organitza la Federació Catalana de Basquetbol:

Dijous 2 de Setembre de 2021 a les 18:48

1. PUC COMPRAR UNA ENTRADA PER A UN SOL PARTIT?
-El pack és indivisible, és a dir, no es poden comprar entrades per partits ni per dies. El pack consta d’una entrada per les semifinals, vàlida pels dos partits del dissabte (Joventut-Barça a les 19:30h i BAXI Manresa-MoraBanc Andorra a les 21:45) i una altra per les finals, vàlida pels dos partits de diumenge (el tercer i quart lloc a les 19:00 i la final a les 21:30).

2. QUINES MESURES COVID ES PRENDRAN?
-Caldrà fer un registre sanitari obligatòriament per poder entrar al pavelló. Podeu omplir-lo ara a l'enllaç d'aquí sota:

>>> OMPLIU AQUÍ EL FORMULARI <<<

3. ELS BARS ESTARAN OBERTS?
-No. Només hi haurà servei de venta ambulant d'aigües. -No es podrà menjar al pavelló. -Entre el primer i el segon partit es podrà sortir del pavelló. El bar EL COMPLEX estarà obert al públic i habilitat.

4. PODRÉ SORTIR A LA MITJA PART? -No es podrà circular durant els partits, i no es podrà sortir del pavelló a la mitja part (excepte emergències).