Els de Pedro Martínez van competir fins els darrers instants davant el Casademont Zaragoza de Ponsarnau i San Miguel.

Divendres 20 de Agost de 2021 a les 21:29

72 Casademont Zaragoza I Cook, Okoye, Font, Vilà i Vanwijn; San Miguel, Yusta, Radoncic, Stosic, Fernández, Hlinason i García

71 BAXI Manresa I Dani Garcia, Rafa Martínez 9, Valtonen 15, Maye 6 i Sima 7; Francisco, Jou 11, Steinbergs, Bako 4, Berzins 10, Thomasson 9, Dani Pérez

Parcials: 21-17, 21-21, 15-19, 15-14

El BAXI Manresa 2021-2022 va disputar el seu primer partit de pretemporada a Fraga, davant el Casademont Zaragoza de Jaume Ponsarnau i Rodrigo San Miguel. El matx va ser molt anivellat fins els últims segons, quan els aragonesos van estar més encertats.

El Casademont va iniciar millor el matx, gràcies a l'efectivitat de Stan Okoye, autor dels onze dels tretze primers punts del seu equip. Per part dels bagencs, Rafa Martínez responia amb dos triples per impedir que el rival obrís molt forat al final del primer quart (21-17).

En el segon els de Ponsarnau van tornar a accelerar i van forçar Pedro Martínez a demanar temps mort (30-20). Tot seguit, els aragonesos van mantenir la renda durant uns minuts, abans que Jou i Berzins retallessin distàncies abans de la mitja part (42-38).

Tornant dels vestidors el joc va ser molt igualat, amb curtes avantatges del Casademont, fins que un triple de Rafa Martínez va posar els manresans per davant a falta de poc més d'un minut pel final del tercer quart (56-57). Un tir lliure anotat pels de Ponsarnau va fer que el duel encarés els deu darrers minuts amb empat a 57.

En aquests cap dels dos conjunts va poder obrir forat en el marcador, i tot es va haver de decidir en els darrers instants. Bako posava per davant el BAXI Manresa (70-71), però seguidament els aragonesos van anotar després de rebot ofensiu i es van endur la victòria, ja que el triple de Jou al darrer segon no va trobar el cèrcol.