menu
CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada
CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada
CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada

CaixaBank, patrocinador i soci financer del BAXI Manresa aquesta temporada

El president del BAXI Manresa, Josep Saez, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat l’acord.

Dijous 14 de Octubre de 2021 a les 16:43

CaixaBank i el BAXI Manresa han renovat el patrocini de l’entitat financera per a la present temporada. El president del club, Josep Saez, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat aquest nou acord pel qual CaixaBank seguirà vinculat a l’entitat com a partner oficial i soci financer del club manresà.

La renovació del patrocini dona continuïtat a la col·laboració de CaixaBank i de la Fundació “la Caixa” amb el club manresà des de fa més de 8 anys. Mitjançant la col·laboració conjunta, el Bàsquet Manresa pot continuar la seva tasca de potenciació del primer equip i el bàsquet base treballant amb l’objectiu de potenciar l’esport com a eina de cohesió social, fent arribar els seus valors als infants i a les persones en risc d’exclusió. El patrocini del BAXI Manresa és per a CaixaBank una mostra del seu compromís amb el territori i amb la Catalunya Central.

Josep Saez, president del club, ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament, especialment en moments complicats com els actuals”. Per la seva banda, el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al BAXI Manresa una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Manresa”.

CaixaBank, patrocinador referent del bàsquet

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir els valors de l’esport que l'entitat i el club comparteixen com el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al nostre país, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons.

Prova d'això és el compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats al llarg de la seva història.