top

Scott Eatherton: «El Dani fa el joc realment fàcil, és un gran passador»

Dimarts 3 de Novembre de 2020 a les 17:05

El pivot nord-americà parla sobre la seva evolució individual i la de l'equip, a banda d'explicar la vida a Manresa i a qui ha votat en les eleccions americanes.

El pivot del BAXI Manresa Scott Eatherton valora després de la jornada 9, saldada amb victòria davant el RETAbet Bilbao al Nou Congost, la seva evolució individual: «el hàndicap de les faltes no va fer alentir l'equip ni a mi, o sigui que intento no pensar-hi massa i seguir jugant». Un dels companys que l'ha ajudat més a millorar és Dani Pérez, de qui elogia que «fa el joc realment fàcil, no només per mi, sinó per a altres com en Yankuba i la resta. És un gran passador, i en Jonathan també. Tots ens passem bé la bola. És divertit jugar amb ell».

Sobre la dinàmica de l'equip, el nord-americà afirma que «queda molt, encara estem aprenent a jugar uns i altres, com molts equips. Però tenim un bon grup de nois que volem treballar plegats i gaudir. Això és bo». Pel que fa a la Lliga Endesa, Eatherton s'ha sorprès «de com de ràpid és el joc, es va molt amunt i avall... i com de bons són els jugadors». Sobre el proper rival, el Casademont Saragossa, explica que «encara no l'hem analitzat a fons, sé que un dels jugadors, Robin Benzing, era a Alemanya. Però en tenim ganes i esperem poder guanyar».

El pivot estarà pendent aquesta nit de les eleccions al seu país, i afirma que ja ha votat, i ho ha fet per Joe Biden. També comenta que David Kravish i la seva dona el van ajudar a conèixer Manresa. Finalment, ha volgut dirigir-se a l'afició: «seria genial poder-los tenir aquí. He sentit grans coses sobre l'ambient aquí i els aficionats. És un pavelló petit, comparat amb molts, i estic segur que és molt divertit jugar amb el camp ple. He vist alguns partits del curs passat, i sembla un gran ambient. Esperem poder-ho gaudir aviat».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials