top

Paul Ater Maker Bol, subcampió de l'estatal infantil per autonomies

Dimarts 7 de Gener de 2020 a les 17:00

La selecció catalana va caure a la final davant Andalusia, a Huelva (58-68)

La selecció catalana infantil masculina, amb el jugador dels nostres equips base Paul Ater Maker Bol a les seves files, va fer un bon paper en el campionat d'Espanya per autonomies, que es va disputar del 3 al 7 de gener a Huelva. Només Andalusia va poder apartar el conjunt català del títol, ja que el va derrotar a la gran final del torneig (58-68).

A nivell individual, Bol va ser un dels jugadors més destacats del seu equip i també de tota la competició. En el debut davant el combinat de les Balears, que va acabar amb clara victòria catalana (41-83), el de Sudan del Sud va col·laborar amb onze punts i sis rebots. Posteriorment, Catalunya va apallissar Cantàbria (81-37), amb dinou punts, onze rebots i 25 crèdits de valoració de Bol. Davant la Comunitat de Madrid tampoc es van tenir gaire problemes (57-80), amb 24 punts i nou rebots del del Catalana Occident. En el darrer partit de la primera fase, nou triomf sense massa oposició enfront l'Aragó (75-24). Bol va anotar disset punts i va capturar nou rebots per acabar amb 26 crèdits de valoració.

En les semifinals Catalunya es va haver d'enfrontar a la Comunitat Valenciana, a la qual també va tombar amb certa claredat (68-49). El sud-sudanès va tornar a fer dobles figures, amb tretze punts, dinou captures i 22 crèdits de valoració. Finalment, en la derrota davant els amfitrions va signar nou punts i divuit rebots.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials