menu
Movistar promou la jornada més solidària de la Lliga Endesa
Movistar promou la jornada més solidària de la Lliga Endesa
Movistar promou la jornada més solidària de la Lliga Endesa

Movistar promou la jornada més solidària de la Lliga Endesa

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre, tots els partits de la Lliga Endesa seran Partits Solidaris Movistar sota el lema "Sortim a jugar, vam sortir a omplir cistelles". Cada punt anotat durant aquest cap de setmana es convertirà en 15 quilos d'aliments a favor dels Bancs d'Aliments

Dijous 10 de Desembre de 2020 a les 16:35

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre, tots els partits de la Lliga Endesa seran Partits Solidaris Movistar.

Una jornada en la que es busca encistellar a favor de l’organització sense ànim de lucre Federació Espanyola de Bancs d’Aliments i vuit dels seus Bancs d’Aliments associats, en un any molt difícil, en el que han passat d’atendre a 1.050.000 persones a finals del passat any a 1.500.000 beneficiaris al final de l'estat d'alarma, calculant que actualment ja són 1.800.000 el nombre de persones necessitades.

Per cada punt anotat en cada un dels nou partits previstos per al 12 i el 13 de desembre, Movistar donarà 15 euros –equivalents a 15 quilos d’aliments– que es destinaran al Banc d’Aliments de cada localitat. Participaran els 19 clubs ACB, ja que l’equip que descansa aquest cap de setmana aportarà l’equivalent a la seva mitjana de punts d’aquesta temporada.

Al llarg dels dies 12 i 13 de desembre, la solidaritat serà el centre d’atenció en vuit punts de la geografia espanyola: Manresa, La Laguna, Sevilla, Madrid, Saragossa, Sant Sebastià, Santiago de Compostel·la i Las Palmas de Gran Canària en una jornada carregada d’emocions prèvia a les Festes Nadalenques.

A més dels punts anotats pels equips, Movistar també donarà 15 euros per cada punt que sumi el jugador que signi la màxima anotació dels Partits Solidaris Movistar.

Els aficionats també poden "encistellar" des de casa, a través de l'enllaç de la Federació Banc d'Aliments.

Ja el passat 26 de gener, Movistar va posar en marxa els “Partits Solidaris Movistar”, una iniciativa amb la que, per cada punt anotat tant pel Movistar Estudiantes (equip ACB i femení) com pels seus rivals en els partits d’aquesta jornada, donava 15 euros al Proyecto Éxito Escolar de la Creu Roja. La recaudació va ascendir a 4.410 euros i l’acció va tenir una gran acollida per part del públic i dels mitjans.