menu
L'ACB vol donar #lamejorasistencia per #nuestramejorvictoria
L'ACB vol donar #lamejorasistencia per #nuestramejorvictoria
L'ACB vol donar #lamejorasistencia per #nuestramejorvictoria

L'ACB vol donar #lamejorasistencia per #nuestramejorvictoria

L'ACB posa aquest dilluns en marxa la subhasta solidària #LaMejorAsistencia, i tots els fons es destinaran a #NuestraMejorVictoria, la campanya de la Creu Roja apadrinada per Pau Gasol i Rafa Nadal

Dilluns 6 de Abril de 2020 a les 12:54

L'ACB vol unir-se a la lluita contra els terribles efectes causats per l'emergència sanitària provocada pel COVID-19 i posarà en marxa aquest dilluns #LaMejorAsistencia, una subhasta solidària en què tots els fons recaptats es destinaran a la campanya #NuestraMejorVictoria de Creu Roja i apadrinada per Pau Gasol i Rafa Nadal.

Des d'aquest dilluns a la tarda, els aficionats podran licitar en aquest enllaç i a través d'Ebay Solidari per productes icònics del bàsquet espanyol donats per estrelles actuals i llegendes de la Lliga Endesa, però també per altres grans figures de l'esport espanyol i amants de l'bàsquet que han volgut unir-se a l'ACB i donar #LaMejorAsistencia possible.

Samarretes de finals històriques de clubs i de la selecció, pilotes signades per equips campions, el trofeu individual de l'última Copa, sabatilles signades per Kobe Bryant, una màscara signada de la Casa de Papel... Són només algunes de les joies que s'incorporaran demà a una subhasta plena de sorpreses.

La licitació per aquests productes icònics durarà des d'aquest dilluns 6 a la tarda fins dissabte 11, moment en què els millors postors es faran amb ells, posant el seu granet de sorra a la lluita contra el coronavirus.

Objectiu: Pal·liar els terribles efectes de la pandèmia provocada pel COVID-19

Pau Gasol i Rafa Nadal lideren la iniciativa solidària #NuestraMejorVictoria, a la qual s'han sumat nombrosos esportistes i ara donarà suport l'ACB. El seu objectiu és recaptar 11 milions d'euros per al projecte Creu Roja Respon i ajudar així a 1.350.000 persones davant els terribles efectes de la pandèmia provocada pel COVID-19.

Aquells aficionats que vulguin fer una aportació directa a el projecte de #NuestraMejorVictoria de Creu Roja Respon ho poden fer en aquest compte bancari: ES44 0049 0001 5321 1002 2225

Pla d'acció de Creu Roja Respon

Informació actualitzada sobre el projecte Creu Roja Respon