top

Junts hem donat #LaMejorAsistencia: 159.546 euros per pal·liar els efectes del coronavirus

Dimecres 15 de Abril de 2020 a les 18:10

92 estrelles de l'esport i de l'espectacle i centenars d'aficionats han unit forces amb la acb per donar #LaMejorAsistencia per #NuestraMejorVictoria: 159.546 euros recaptats amb l'objectiu de pal·liar els terribles efectes de l'emergència sanitària. GRÀCIES A TOTS!

La subhasta #LaMejorAsistencia organitzada per la acb ha provocat una allau de solidaritat, recaptant 159.546 euros per aconseguir #NuestraMejorVictoria. Tots els fons resultants es destinaran al projecte apadrinat per Pau Gasol i Rafa Nadal a #CruzRojaResponde amb l'objectiu de pal·liar els terribles efectes de l'emergència sanitària provocada pel COVID-19.

92 estrelles de l'esport i de l'espectacle es van unir a la acb per aportar els seus tresors més preuats, autèntiques joies que van entrar en una subhasta solidària el moment àlgid del qual va arribar dissabte passat en una gala en directe a #Vamos de Movistar +.

Els aficionats es van bolcar, realitzant milers de licitacions per assolir quantitats molt elevades: ni més ni menys que 22 tresors van superar els 2.000 euros de valor, amb la samarreta de Rafa Nadal amb la qual va guanyar Roland Garros 2019 com a producte més preuat, arribant als 20.500 euros.

A més, perquè tots els aficionats es poguessin unir a la iniciativa es va crear una "Fila zero" que ha rebut més de 100 aportacions directes a la campanya.

Així mateix, Endesa, Patrocinador Principal de la acb i que havia sumat contra el COVID-19 amb 500.000 euros a la Creu Roja, es va unir de forma especial a #LaMejorAsistencia realitzant una aportació addicional de 15.000 euros.

Junts hem donat #LaMejorAsistencia possible, aconseguint els 159.546 euros totals.

Guanyador de les sabatilles de Stephen Curry

Les sabatilles signades per Stephen Curry, cedides per la botiga Basket Revolution, seran per a Marta Ripollés de la Peña després del sorteig realitzat entre tots aquells usuaris que havien fet una aportació de 10 euros o superior a la fila zero.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials