menu
CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el BAXI Manresa
CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el BAXI Manresa
CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el BAXI Manresa

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el BAXI Manresa

El president del BAXI Manresa, Josep Sáez, i el director territorial a Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat l’acord.

Dimecres 9 de Desembre de 2020 a les 16:37

CaixaBank i el BAXI Manresa han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix l’entitat financera i el club català per a la vigent temporada. Mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club manresà.

El president del BAXI Manresa, Josep Sáez, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada.

Josep Sáez ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament, especialment en moments complicats com els actuals”. Per la seva banda, el director territorial a Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al BAXI Manresa una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Manresa”.

Des de la Fundació “la Caixa”, l’entitat financera dona suport al projecte d’equips de base del BAXI Manresa a través de l’escola de bàsquet del club, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és el compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.