menu
125 països retransmetran la fase final de la Lliga Endesa
125 països retransmetran la fase final de la Lliga Endesa
125 països retransmetran la fase final de la Lliga Endesa

125 països retransmetran la fase final de la Lliga Endesa

El món del bàsquet mira l'ACB. Amb el bàsquet de gairebé tot el planeta aturat, la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa serà el centre d'atenció internacional, amb una aposta molt important de les televisions de tots els continents per dues setmanes frenètiques i apassionants.

Diumenge 14 de Juny de 2020 a les 14:10

Fins a un total de 125 països i territoris autònoms gaudiran de la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa entre el 17 i el 30 de juny.

La Lliga Endesa es prepara per viure dues de les setmanes més emocionants de la seva història, amb 33 partits en 14 dies que no només faran les delícies dels aficionats al bàsquet locals.

I és que, amb el bàsquet professional de pràcticament tot el planeta parat, tots els ulls se centraran en el que passi durant aquestes dues setmanes a la Fonteta, amb dotze equips disposats a aixecar el títol de Lliga Endesa.

Una de les apostes arriba des dels Estats Units. La unió dels canals Eleven i ForTheFans (FTF) permetrà que els partits puguin arribar a les llars nord-americans a través de les plataformes més populars de país (DirecTV, NCTC, Verizon, ATT), per mitjà de les noves formes de TV com Fubo .TV, Twitch o Fanatiz i, també, fins i tot mitjançant els sistemes de televisió connectada a través d'SmartTVs i PlayStation.

"Estem orgullosos de continuar la seva relació amb la Lliga Endesa. Tenir bàsquet professional en directe sota un entorn segur i de baix risc és un triomf per a la Lliga, els seus jugadors i, per descomptat, els seus aficionats, desitjosos de veure contingut d'esport professional" , va assegurar David Gross, president de FTF / Eleven Sports, que emetrà la totalitat de les trobades en directe, amb una programació ininterrompuda de més de vuit hores diàries. De la prèvia del primer duel a el post-partit de l'últim ... Estats Units no perdrà detall!

Una altra de les grans novetats és la retransmissió, de la mà de FanCode, de tots els partits de la Fase Final Excepcional en obert per a tot el subcontinent indi (Índia, Pakistan, Bangla Desh, Nepal, Bhutan, Sri Lanka i Maldives). Precisament, l'interès pel bàsquet acb està creixent a l'Índia: és ja el 2n país amb més seguidors en el compte oficial de la acb en Tik Tok.

També s'uneix a les retransmissions la televisió Voosport, de Bèlgica.

Ha estat l'última a incorporar-se a un llistat que no deixa de créixer i que, probablement més que en cap ocasió anterior, posarà la Lliga Endesa en pantalles de tot el planeta. Aficionats de totes les nacionalitats podran gaudir de l'esdevenir d'una competició apassionant que, a més, serà l'esdeveniment basquetbolístic més important del planeta entre el 17 i el 30 de juny.