top

Sobren els motius per abonar-se al BAXI Manresa 2019-20

Dijous 20 de Juny de 2019 a les 10:21

El President Josep Sàez oficialitza la participació a la Champions League la propera temporada en la presentació de la campanya, que es basa en les mil-i-una raons per fer-se el carnet del BAXI Manresa.

Aquest dimecres s'ha presentat al pati del Teatre Kursaal de Manresa la Campanya d'Abonaments per a la temporada 2019-2020 del BAXI Manresa. Sota el lema "Sobren els motius. Abona't al Congost.", aquesta campanya donarà innumerables raons per fer-se l'abonament per la propera campanya, on s'apugen els preus però també els partits: el President Josep Sáez confirmava que el Consell Executiu va aprovar ahir la participació a la Champions League.

Josep Sàez donava la benvinguda als assistents a la roda de premsa de presentació de la campanya, que es van aplegar a la terrassa del Kursaal, al centre de Manresa. Sàez començava confirmant la participació del BAXI Manresa a la Champions League, la competició europea que s'ajusta més a les necessitats del club. Els abonats podran veure almenys 7 partits més al Nou Congost aquesta temporada, davant d'equips europeus, després de 20 anys.

Per la seva banda, Marc Bernadich, membre de la Comissió Executiva i director de la campanya d'abonats, ha explicat les idees de la campanya, la filosofia de l'eslògan i el perquè dels "motius" que conté. Damià Badia, Cap de Comunicació del Bàsquet Manresa, donava detalls sobre el disseny i la imatge dels pòsters, fulletons, i anuncis que es veuran.

Per tancar la compareixença, el Gerent del club, Carles Sixto, argumentava l'augment del preu dels abonaments, que és d'una mitjana inferior al 10%. Després de 10 anys en què, tot i l'augment de l'IVA, el club havia mantingut els preus, es fa una petita pujada, en un molt bon moment. Aquesta temporada els partits de Champions League estaran inclosos en l'abonament.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials