menu
Sobren els motius per abonar-se al BAXI Manresa 2019-20
Sobren els motius per abonar-se al BAXI Manresa 2019-20
Sobren els motius per abonar-se al BAXI Manresa 2019-20

Sobren els motius per abonar-se al BAXI Manresa 2019-20

El President Josep Sàez oficialitza la participació a la Champions League la propera temporada en la presentació de la campanya, que es basa en les mil-i-una raons per fer-se el carnet del BAXI Manresa.

Dijous 20 de Juny de 2019 a les 10:21

Aquest dimecres s'ha presentat al pati del Teatre Kursaal de Manresa la Campanya d'Abonaments per a la temporada 2019-2020 del BAXI Manresa. Sota el lema "Sobren els motius. Abona't al Congost.", aquesta campanya donarà innumerables raons per fer-se l'abonament per la propera campanya, on s'apugen els preus però també els partits: el President Josep Sáez confirmava que el Consell Executiu va aprovar ahir la participació a la Champions League.

Josep Sàez donava la benvinguda als assistents a la roda de premsa de presentació de la campanya, que es van aplegar a la terrassa del Kursaal, al centre de Manresa. Sàez començava confirmant la participació del BAXI Manresa a la Champions League, la competició europea que s'ajusta més a les necessitats del club. Els abonats podran veure almenys 7 partits més al Nou Congost aquesta temporada, davant d'equips europeus, després de 20 anys.

Per la seva banda, Marc Bernadich, membre de la Comissió Executiva i director de la campanya d'abonats, ha explicat les idees de la campanya, la filosofia de l'eslògan i el perquè dels "motius" que conté. Damià Badia, Cap de Comunicació del Bàsquet Manresa, donava detalls sobre el disseny i la imatge dels pòsters, fulletons, i anuncis que es veuran.

Per tancar la compareixença, el Gerent del club, Carles Sixto, argumentava l'augment del preu dels abonaments, que és d'una mitjana inferior al 10%. Després de 10 anys en què, tot i l'augment de l'IVA, el club havia mantingut els preus, es fa una petita pujada, en un molt bon moment. Aquesta temporada els partits de Champions League estaran inclosos en l'abonament.