menu
Renovació digital al BAXI Manresa: nova App i nou lloc web
Renovació digital al BAXI Manresa: nova App i nou lloc web
Renovació digital al BAXI Manresa: nova App i nou lloc web

Renovació digital al BAXI Manresa: nova App i nou lloc web

El club presenta públicament el nou espai digital, que compta amb estadística en directe, simplicitat i eficiència màxima.

Divendres 8 de Març de 2019 a les 14:00

Des d'ahir a la tarda està operatiu el nou lloc web del BAXI Manresa, un pas endavant important en la plataforma de comunicació del club, que, a més, presenta tots els continguts del lloc en una app, disponible ja a l'App Store d'Apple i al Google Play.

Aquest migdia, Adrià Martínez, CEO de Mecexis -empresa col·laboradora del club- i Damià Badia, cap de Comunicació del Bàsquet Manresa, han presentat la renovació digital, que inclou el nou web i la nova App del BAXI Manresa.

La roda de premsa de presentació s'ha celebrat al Frankfurt Cal Xavi, aquest divendres al migdia. Les grans novetats tant de la web com de l'App són les estadístiques en directe durant els partits, el nou disseny, senzill i intuitiu, i el fet de basar la gran part del contingut en la unitat de partit.

La web i l'App tindran un nou element: el "Congostòmetre". Aquest invent mesurarà els decibels de soroll que hi ha al pavelló, i els vincularà al que estigui passant a la pista. És a dir, a partir d'ara, gràcies al "Congostòmetre", es podrà mesurar quina jugada o moment del partit ha estat el moment més "calent". Aquest mesurador estarà disponible aquesta temporada.

L'empresa manresana Mecexis ha col·laborat estretament amb el club en la producció de la nova pàgina web i l'App del club, que estarà disponible en les properes hores. El seu CEO, Adrià Martínez, destacava que «s'ha transformat el web a 'mode Congost', podent fer el nou web ràpid per la consulta en directe», i que «totes les seccions s'han fet més amigables i accessibles, i amb un directe».

Damià Badia, cap de comunicació del Bàsquet Manresa, va anunciar que «s'ha fet un acord per fer una pàgina web, però almenys la relació de col·laboració amb Mecexis serà de 3 anys; a través de la idea, que va venir per part de Mecexis a través de l'Adrià Martínez, vam veure que el lloc web del club podia fer un gran pas endavant».

La producció del web ha anat a càrrec de Mecexis, i, com des de fa anys, l'allotjament del lloc web seguirà sent als servidors de Minorisa.