Nou test de pretemporada a Encamp, que aquest cop acaba amb derrota

El BAXI Manresa es veu superat en els darrers compassos pel MoraBanc Andorra, més encertat en el darrer tram (80-68)

Divendres 30 de Agost de 2019 a les 22:48

80 MoraBanc Andorra I Hannah 9, Senglin 7, Walker 6, Sy 10 i Diagne 10; Llovet 6, Massenat 6, Todorovic 5, Colom 4, Jelinek 4, Musli 9 i Pérez 4

68 BAXI Manresa I Ferrari 9, Davis 10, Tomàs 4, Magarity 6 i Sakho 11; Jou 2, Lucas 2, Sima, Vaulet 12, Vidal 3, Kravish 4 i Pérez 5

Parcials: 20-22, 18-16, 21-16, 21-14

Segon partit de preparació per al BAXI Manresa, que va desplaçar-se fins a Encamp per disputar un partit davant el MoraBanc Andorra. El matx va ser igualat, i va acabar decantant-se de la banda dels Pirinencs, que en el darrer tram de partit van estar més entonats de cara a cistella.

El partit va anar de menys a més, amb un inici en què es va veure força encert exterior, i més jugades físiques. La igualtat dominava en tot moment, i en la primera part va haver-hi diverses alternatives al marcador. Vaulet confirmava que és un lluitador, i feia molt bona feina en el rebot ofensiu per aprofitar tot el que queia. El base Ferrari començava repartint molt bé perquè s’estrenés Kravish, que debutava. Encertava més tard des dels 6,75 el propi Frankie.

Kravish seguiria anotant en el segon període, però es carregava de faltes i es faria un tall insignificant al llavi, que el duia de nou a la banqueta momentàniament. A pocs segons per acabar la primera meitat, Jou anivellava el partit a 38.

En la segona part es va notar una gran devallada física en els dos equips, i l’Andorra en va sortir beneficiat.Tot i això, començava anotant de 3 Pere Tomàs. Després seria el moment del base Dani Pérez, que també encertava en la llarga distància i penetrava per retallar diferències.

En el darrer període, qui trobava l’encert era Sergi Vidal, que està fent la pretemporada amb el BAXI Manresa. Anotava un triple quan ja els locals tenien el marcador dominat. Bon test per seguir forjant l’equip de Pedro Martínez.