top

Les opcions del BAXI Manresa per classificar-se per la Copa del Rei

Dilluns 14 de Gener de 2019 a les 12:17

Aquestes són totes les opcions que té el BAXI Manresa per classificar-se per la Copa del Rei.

Després de guanyar el Delteco GBC a la pròrroga, el BAXI Manresa es jugarà, diumenge a partir de les 17:00 hores, les seves opcions de ser a la Copa del Rei davant el Reial Madrid, al Nou Congost. Una victòria asseguraria la presència bagenca a la fase final de Madrid, excepte en l’hipotètic cas de que el Divina Seguros Joventut també guanyés en la seva visita al San Pablo Burgos i ho fes per un marge tant important que els permetés superar la seva diferència de punts (ara mateix, el BAXI Manresa té un +14, i el Divina Seguros Joventut, un -16).

Però els manresans també poden classificar-se perdent contra l’equip blanc. Necessitarien que el Joventut també caigués i que el Tecnyconta Saragossa (amb un triomf menys) o no guanyi o ho faci sense superar la seva diferència de punts.

El BAXI Manresa es classificarà per la Copa del Rei si:

  • Guanya al Reial Madrid i el Divina Seguros Joventut perd
  • Guanya al Reial Madrid, el Divina Seguros Joventut també s’imposa, però per una diferència que, com a màxim, pot ser 30 punts superior a la seva (si fos exactament de 30 punts, es recorreria als punts anotats. Ara mateix, 1.304 el BAXI Manresa, 1.240 el Divina Joventut)
  • Guanya al Reial Madrid, perd el València Basket i la suma de les diferències entre la victòria manresana i la derrota taronja sigui superior a 17 punts (si fos exactament de 17 punts, es recorreria als punts anotats. Ara mateix, 1.304 el BAXI Manresa, 1.271 el València Basket)
  • Guanya al Reial Madrid, perd l’Iberostar Tenerife i la suma de les diferències entre la victòria manresana i la derrota canària és superior a 64 punts (si fos exactament de 64 punts, es recorreria als punts anotats. Ara mateix, 1.304 el BAXI Manresa, 1.292 l’Iberostar Tenerife)
  • Perd amb el Reial Madrid però també cau el Divina Seguros Joventut (el BAXI Manresa podria caure, com a màxim, per fins a 30 punts més que els verd-i-negres), i el Tecnyconta Saragossa o perd o guanya sense superar la seva diferència de punts: ara mateix, +14 el BAXI Manresa per -35 el Tecnyconta
Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials