menu
La Lliga Endesa 2019-20 arrenca entre riallades
La Lliga Endesa 2019-20 arrenca entre riallades
La Lliga Endesa 2019-20 arrenca entre riallades

La Lliga Endesa 2019-20 arrenca entre riallades

Les 18 estrelles de la Lliga Endesa van protagonitzar una gala de presentació de la Lliga Endesa 2019-20 carregada de moments divertits, en un acte conduït per David Broncano i Bea Jarrín

Divendres 20 de Setembre de 2019 a les 22:30

Ja és aquí la temporada 2019-20! El primer triple del nou curs va arribar en forma de rialles, en un acte distès just abans que arrenqui la batalla.

Per començar, Alberto Fernández Torres, director general de Comunicació d'Endesa, va mostrar el seu desig que aquest dolç moment que viu el bàsquet espanyol continuï. "Estem orgullosos. La nostra Lliga és la millor perquè té més qualitat i perquè està creixent. No veig cap motiu perquè aquesta festa acabi, tant de bo no vulgueu que acabi mai".

A continuació, el president de l'ACB Antonio Martín va agrair el suport d'Endesa i Movistar, va explicar en què consisteix aquesta nova etapa, després de l'estrena d'una renovada imatge corporativa. "Més que un canvi de logo és un canvi de cultura. Volem comunicar-nos amb nous públics i aconseguir que tornin altres", va assegurar, felicitant els èxits de la Selecció Espanyola, tant en categoria absoluta com en bàsquet formatiu, i valorant l'ambiciosa aposta de els clubs en aquesta 2019-20 en la confecció de les seves plantilles. Finalment, va recordar el compromís social de l'associació: l'ACB actua contra el bullying.

Després de les xerrades, la bogeria, amb Broncano repartint per totes bandes. Les bromes van inundar el WiZink Center. Laprovittola, el primer a rebre-les, per la seva derrota a la final de la Copa del Món. La 'perfecció' de Tomás Bellas, els somnis de videojoc de Fernando San Emeterio o el tuk-tuk de Pierre Oriola a la Xina van marcar la primera part de la gala.

De l'estrella del mercat Darío Brizuela al flow de Nacho Martín, passant per Javier Justiz i les seves multes per arribar tard, abans que Rafa Martínez s'imposés recordant que ell no era menys dur que els seus companys.

L'interès no només estava a l'escenari. De les paraules de Marko Popovic i Louis Bullock abans del Concurs de Triples El Corte Inglés al rap de Benet, Robledo i Moglihawk, passant per la picada d'ullet de Jaén a Broncano d'Alfonso Reyes i la confessió d'un exultant Jorge Garbajosa, president de la FEB, després de l'èxit a Pequín: en la celebració ... ell es va retirar abans que Marc Gasol

Més tard, Sadiel Rojas va protagonitzar un dels moments de la presentació, demostrant que no hi ha millor ambaixador murcià. Little Sea, Bacon Bridge ... i paparajote, molt paparajote, que fins Goran Huskic, 'el Jokic dels pobres', va provar. Jaime Fernández, a més, va reconèixer entre rialles que el van fer fora del xat de Whatsapp de la Selecció després de ser tallat just abans de la Copa del Món.

D'aquí a Álex López i la seva nova etapa fora de la casa dels seus pares, Eulis Báez declarant-se millor 'salsero' de la Lliga Endesa i Oriol Paulí citant Broncano després de la gala. ¿Per què? "Per saltar-te". L'acte va acabar amb Ventura parlant dels seus problemes per treure's el carnet de conduir, Kostas Vasileiadis, el rei del patinet, demanant-li al conductor de la gala un autògraf per a Pepe Pozas i Tornike Shengelia tocant calaix flamenc. Gairebé res.

Finalment, Moussa Diagne, amb comptes pendents amb David Broncano, va acabar fonent-se en una abraçada amb el presentador, com si tot comencés de zero. No hi va haver millor metàfora d'aquesta nova temporada que ja arrenca. Comença la 2019-20!