top

“la Caixa” renova el seu compromís amb el Bàsquet Manresa

Dilluns 15 de Abril de 2019 a les 19:28

L’aliança d’ambdues entitats fomenta el bàsquet a Manresa i promou els valors de l’esport com l’esforç, la superació personal i la integració.

L’aposta pel bàsquet català de ”la Caixa” té el propòsit de potenciar el paper de l’esport com a motor d’igualtat social.

”la Caixa” col·labora amb els equips de base del Bàsquet Manresa com a eina de difusió dels valors de l’esport.

“la Caixa” i el Bàsquet Manresa han signat avui un nou acord pel qual l’entitat renova el seu compromís amb l’equip català durant la propera temporada.

L’acord ha estat presentat avui a Manresa en una reunió a la que han assistit el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i president del club, Josep Sáez.

Bàsquet Manresa va ser fundat l’any 1931 i actualment juga al pavelló Nou Congost, competint en la Lliga ACB. L’aliança entre ”la Caixa” i el club català té una llarga trajectòria.

“la Caixa” recolza des de fa anys l’activitat formativa dels equips de base del club per la tasca de formació dels joves i de difusió dels valors de l’esport com l’esforç, la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l'educació en hàbits saludables, a més de per evitar el sedentarisme i prevenir l'obesitat infantil.

L'aposta clara pel bàsquet català respon a la creença de que l'esport pot ser motor de canvi social, com a impulsor de la igualtat a la nostra societat i l’accés a oportunitats per desenvolupar-se.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials