top

FIBRACAT es converteix en patrocinador únic per la Champions League

Dilluns 14 de Octubre de 2019 a les 19:45

La marca de l’operador de telecomunicacions apareixerà a la samarreta i al pantaló, entre d’altres espais d’esponsorització. La cofundadora de Fibracat Meritxell Bautista ha posat de relleu “l’aposta pel talent femení” que forma part de l’ADN de la companyia.

Fibracat, l'operador global de telecomunicacions a Catalunya, i el BAXI Manresa han anunciat avui l'acord de patrocini per la competició europea. El pacte suposa que la marca de l'operador de telecomunicacions apareixerà a la samarreta i al pantaló, entre d'altres espais d'esponsorització. El president del Bàsquet Manresa, Josep Sàez, ha agraït l'aposta d'una empresa "nascuda a Manresa" per sumar-se al projecte del bàsquet.

La cofundadora de Fibracat Meritxell Bautista ha assegurat que "és un esdeveniment important: el retorn del basquet de la nostra ciutat a les competicions europees i nosaltres volíem ser-hi al seu costat"."La Responsabilitat Social forma part de l'ADN de Fibracat. De fet, Fibracat neix amb la vocació de reequilibrar el territori, conscient que la fibra òptica és una infraestructura essencial per al desenvolupament”.

Bautista ha explicat el patrocini es fa “sense deixar de perdre l'essència de Fibracat”. De fet, la companyia fa una aposta en el seu model de gestió i en el desenvolupament orgànic de l’empresa pel talent femení. Per això, l’esponsorització fa una aposta en aquest mateix sentit i se centra en la potenciació de l’esport femení.

L'acord suposa, a més d'aparèixer a la samarreta i al pantaló, que Fibracat portarà a cada partit un equip femení, jugadores de basquet, perquè juguin en el descans dels partits europeus al Nou Congost. De fet, a l'acte han assistit dues representants del CB Solsona, primer club que participarà aquesta setmana en la mitja part del partit que enfrontarà dimecres els manresans contra el Polski Cukier Torun. Bautista ha agraït l’assistència de Sònia González, entrenadora del CB Solsona, i Anna Pujol, jugadora del Senior femení.

La directiva de l'empresa tecnològica Meritxell Bautista ha recordat que "aquesta és la primera acció d'esponsorització que volem allargar en el temps i de la qual volem fer-los partícips a altres clubs esportius o entitats de Catalunya, que com Fibracat, aposti també del talent femení". Per això, ha anunciat que les pròximes setmanes s'obrirà la pàgina web a la recepció de peticions de nous clubs femenins per participar en els partits, així com per rebre peticions de mecenatge.

El president del BAXI Manresa, Josep Sáez, ha valorat positivament l'acord i ha posat en relleu que sigui una empresa en expansió a tot Catalunya que hagi fet aquesta aposta. A més, Sáez ha volgut destacar que l'aportació tingui una dimensió social.

La companyia Fibracat es troba en ple procés d'expansió i ofereix des d'aquesta tardor, serveis d'Internet fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online, a les 80 poblacions catalanes amb més població, com Barcelona, Badalona, Girona, L'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, entre d'altres. Així, dels més de 7,6 milions d'habitants que hi ha a Catalunya, la cobertura actual de Fibracat arriba a més de 5,5 milions de persones, el 73% de la població total. Per donar aquesta cobertura de fibra òptica a gairebé tot el territori, Fibracat té una inversió de 18 milions d'euros, entre el període de 2017 fins al 2021, i ha arribat a diferents acords comercials de col·laboració amb instal·ladors i altres companyies distribuïdores de fibra òptica. Els serveis de telefonia mòbil estan oberts a la resta de l'Estat, on Fibracat ja té clients, sobretot de les comunitats de Madrid i Comunitat Valenciana i d'Andalusia, que han contractat online les tarifes mòbils.

Dues Fibracat stores més aquest octubre
Per donar-se d'alta dels serveis de Fibracat, es pot fer a través del seu web o telefònicament, o bé, en el cas de Catalunya, apropant-se a alguna de les dues stores que té a Manresa i a Reus. La companyia té previst inaugurar aquest mes, dues stores més, al centre de les ciutats de Girona i Lleida.

Pel pròxim 2020, Fibracat espera seguir el seu pla d'expansió, amb les seves previsions inicials de passar dels 60 treballadors actuals als 100 empleats i d'aconseguir una facturació de 20 milions d'euros.

Sobre FIBRACAT
És el primer operador global de telecomunicacions 100% català que ofereix serveis d’Internet fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online. Nascut el 1999 i immers en un ambiciós pla d’expansió que l’està portant a ser present a tot Catalunya, Fibracat està desplegant el seu servei de fibra òptica a totes les ciutats catalanes, des de Barcelona fins a qualsevol municipi amb més de 1.000 habitants. Fibracat té previst arribar a 20 milions de llars de tot Espanya, amb absoluta cobertura de telèfon mòbil i roaming gratis a la UE, i amb acord amb més de 380 operadors a nivell mundial.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials