top

Els entrenadors de la Basketball Champions League es reuneixen per primer cop a Ginebra

Dimarts 8 de Octubre de 2019 a les 17:05

La Basketball Champions League va organitzar la primera reunió d'entrenadors el dilluns i el dimarts, a la Patrick Baumann House of Basketball

La Basketball Champions League va organitzar la seva primera trobada d'entrenadors de dilluns a dimarts a la casa de bàsquet Patrick Baumann.

Acollit pel secretari general de la FIBA, Andreas Zagklis, el taller va comptar amb la presència dels entrenadors dels equips que van classificar-se directament a la temporada regular. La reunió va tractar diversos temes i va servir per crear un fòrum on es poden discutir opinions, compartir experiències, avaluar i suggerir-se.

"És un gran plaer donar la benvinguda als nostres entrenadors aquí a Mies per a la primera reunió de l'entrenador principal", va dir Patrick Comninos, director general de la Lliga de Campions de bàsquet. "Com a esdeveniment veritablement inclusiu, la Lliga de Campions de bàsquet és una competició organitzada per i per als clubs, i el nostre objectiu constant és donar-los servei al màxim nivell. Estic encantat de l'oportunitat de parlar i comprendre l'opinió dels nostres entrenadors, que sens dubte ens ajudarà a desenvolupar encara més la nostra competència", va dir.

Una valoració compartida pels entrenadors participants. "Aquest taller ens proporciona una visió global de la competició i els seus reptes. Se’ns informa, òbviament, però és una oportunitat per anar més enllà. També és una gran oportunitat per conèixer altres entrenadors, ja que sovint no tenim l’oportunitat de parlar-ne. Donem la mà abans i després del partit, intercanviem unes paraules, però segueix sent superficial. Aquest taller ens dóna l’oportunitat de conversar realment amb els entrenadors que no coneixem realment, que és realment constructiu", va dir Vincent Collet, entrenador principal del SIG Strasbourg i recent medalla de bronze amb França a la Copa del Món FIBA ​​2019.

La quarta temporada de la Basketball Champions League comença amb la temporada regular a partir del 15 d'octubre de 2019.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials