top

El Nou Congost, seu de l’AllStar de Copa Catalunya

Dimarts 22 de Gener de 2019 a les 14:02

El Nou Congost acollirà, dissabte 26 i diumenge 27 de gener, la 3a edició de l’AllStar masculí i femení de la Copa Catalunya.

Aquest dilluns 21 de gener s’ha presentat oficialment l’ALLSTAR 2019 de la Copa Catalunya, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

L’ALLSTAR arriba a la seva tercera edició i enguany ho farà disputant-se en el Nou Congost de Manresa el cap de setmana del 26 i 27 de gener. Aquest ALLSTAR està organitzat per Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

La presentació d’aquesta festa de la Copa Catalunya ha comptat amb la presència de Valentí Junyent, Alcalde de Manresa; Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol; Toni Reig, Director del Consell Català de l’Esport; Francesc Pena, Conseller Delegat de La Xarxa de Comunicació Local; i Jordi Serracanta, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa. No han faltat a l’acte participants d’aquest ALLSTAR com els jugadors Carlota Carner (CB Igualada) i Toni Espinosa Jr (CEB Girona) o els entrenadors Eloy Acedo (Basket Almeda) o Xavi Riera (AE Badalonès) entre d’altres.

L’ALLSTAR 2019 està obert a tothom (entrada gratuïta tot descarregant-la al web de l’FCBQ i a manresa.koobin.com) i es televisarà en directe per La Xarxa, les televisions de proximitat i per streaming a través de la plataforma XALA!. L’esdeveniment s’emmarca dins l’acord de col·laboració entre La Xarxa Audiovisual Local i l’FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya.

Com a les darreres edicions, l’ALLSTAR de Copa Catalunya mantindrà el mateix funcionament i es dividirà en dos dies: dissabte 26 de gener a les 18h es disputarà l’ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles amb una selecció de jugadors de tots els equips de la competició, comptarà amb el tradicional concurs d’esmaixades; mentre que a partir de les 18h del diumenge 27 serà el torn de l’ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d’escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria que participaran en aquest espectacle.

Durant tot el cap de setmana, el Nou Congost també acollirà de forma paral·lela tot un seguit d’activitats a càrrec de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol i adreçada als més petits com l’ALLSTAR ‘KIDS’. En aquest sentit, dissabte 26 a les 15h, el Complex del Congost acollirà una Trobada d’Escoles de Bàsquet amb la participació de 24 conjunts de les Comarques Centrals; mentre que diumenge 27 i en el mateix escenari, s’organitzarà un Torneig Mini masculí i femení amb la participació d’un total de 12 equips d’aquesta categoria.

Així mateix i en aquest gran cap de setmana de bàsquet, també se celebrarà la 5a edició del Fòrum Albert Gasulla organitzat per la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB). Serà diumenge 27 de gener en el mateix Nou Congost amb una activitat que anirà a càrrec de Sito Alonso, entrenador superior de bàsquet, tot impartint una jornada tècnica formativa titulada “Tu decideixes!” que arrencarà a les 11h del matí. Es tracta d’una innovadora iniciativa que implicarà al màxim els participants donat que podran proposar el tema que voldrien que el tècnic desenvolupi a la xerrada formativa, sempre i quan ho demanin en el moment de tramitar la inscripció.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials