El BAXI Manresa fa un partit vistós i cau davant el Limoges CSP

Els nouvinguts destaquen en un partit entretingut, sobretot a l’inici. Derrota per 92 a 82 en un nou test de pretemporada. Magarity amb 19 punts i Vaulet amb 14, els més encertats.

Divendres 13 de Setembre de 2019 a les 22:09

92 Limoges CSP | Sanford 16, Varanauskas 3, Diagne 12, Conklin 12, Ginyard 13, Pichard, Lang 2, Mbala 6, Boutsiele 4, Invernizzi 6, Christon 18 i Jean.

82 BAXI Manresa | Ferrari 12, Davis 11, Vaulet 14, Magarity 19 i Sima 4; Pérez 5, Sakho 1, Kravish 2, Tomàs 8, Jou 3 i Vidal 3.

Parcials: 18-25, 25-17, 17-21 i 32-19.

El BAXI Manresa va viatjar fins a Llemotges per ser el convidat del partit de presentació del Limoges CSP, ara dirigit pel tècnic català Alfred Julbe. El resultat final va ser de derrota tot i que en la primera part l’equip del Bages va arribar a dominar amb claretat. Els més inspirats van ser els nous: Magarity va fer 19 punts, Vaulet 14 i Ferrari i Davis 12 i 11.

En l’inici del partit clar domini del BAXI Manresa, que a partir de l’encert exterior (en els primers minuts la carta de tir era gairebé immaculada), va poder dominar amb claretat. Més tard, els locals van començar a fer-se forts, sobretot a la pintura, i van poder anivellar el partit.

En la segona part domini local, i joc més travat per culpa de les faltes, que alentien el ritme del partit. Tot i això, el BAXI Manresa no donava res per perdut i va mostrar una molt bona actitut durant els 40 minuts. Un altre partit per millorar i seguir acumulant minuts, a l’espera que s’incorporin Eulis Báez i Deividas Dulkys aquest cap de setmana amb l’equip.