menu
Victòria vibrant i emotiva al Nou Congost
Victòria vibrant i emotiva al Nou Congost
Victòria vibrant i emotiva al Nou Congost

Victòria vibrant i emotiva al Nou Congost

L’ICL Manresa supera l’Araberri per 99 a 88 en un partit guanyat i dedicat al Lluís, un aficionat que va perdre la mare i la germana en un accident la setmana passada. Allen amb 19 punts i Trias amb 14, els estilets bagencs. 99 ICL Manresa | Costa 8, Lundberg 10, Muñoz 13, Martín …

Diumenge 11 de Febrer de 2018 a les 22:18

L’ICL Manresa supera l’Araberri per 99 a 88 en un partit guanyat i dedicat al Lluís, un aficionat que va perdre la mare i la germana en un accident la setmana passada. Allen amb 19 punts i Trias amb 14, els estilets bagencs.

 

99 ICL Manresa | Costa 8, Lundberg 10, Muñoz 13, Martín 12 i Trias 14; Hamilton 7, Jou 5, Sakho 4, Garcia, Allen 19 i Gintvainis 7.

 

88 Sáenz Horeca Araberri | Wintering 22, Dee 15, Edwards 10, Uclés 15 i Araujo 6; Newby, Mitrovic 8, Pechacek 9 i Cizmic 3.

 

Parcials: 20-26, 31-21; 28-23 i 20-18.

L’ICL Manresa ha competit amb solidesa per derrotar l’Araberri, un rival perillós que va començar marcant el ritme i amb l’encert habitual dels de Vitòria. Els destacats per part de l’ICL Manresa van ser Noah Allen, amb 19 punts, Trias, amb 14 i 23 de valoració, ben acompanyats per Muñoz, Martín i Lundberg, en una bona victòria, vibrant i emotiv per la dedicatòria a Lluís Martínez, aficionat que va perdre la mare i la germana en un accident després de tornar de la final de Copa de Lugo.

Inici de partit trepidant al Nou Congost, amb gran anotació i ritme d’anotació. Començaven anotant els visitants però les respostes locals no es feien esperar. Els de Vitòria marxaven 10-15 i Aleix Duran parava el partit per alliçonar els seus homes. L’ICL Manresa s’acostava amb recuperacions i contraatacs, però l’encert en el triple de Dee i els tirs lliures donaven avantatge.

En el segon quart, millora defensiva tot i el ritme alt, i triple inicial de Gintvainis, que repetia en anotar més tard de 2. Hamilton responia un triple visitant des del perímetre, i Muñoz avançava el Manresa. Tot i l’empenta visitant, Costa empatava de nou amb un triple, i Lundberg obria forat també des dels 6,75. Un contraatac deixava els del Bages per davant a la mitja part, 51-47.

Després del pas per vestidors, eren Lundberg i Allen els qui anotaven, però calia fer-se fort al darrere per allunyar el rival. Costaria, però mica en mica l’ICL Manresa va poder guanyar terreny. Amb paciència i defesa, Costa robava per anotar després d’assistir a Sakho en la jugada anterior i posat els 8 punts de diferència. Un 2 més 1 de Muñoz aixecava el Congost, i la renda al final del tercer període era de 9 punts.

En la recta final, control i defensa de l’ICL Manresa que mantenia a ratlla el rival amb defensa, però també amb encert. Tap molt celebrat de Hamilton i antiesportiva a Jou, que anotava un tir. Muñoz posava 12 punts entre equips amb un triple, i després d’un minut visitant Jou se n’anava ovacionat després de cometre la 5a personal. L’intercanvi de cistelles i errors final no va fer variar el marcador.

Aleix Duran deia a la roda de premsa que «estic satisfet en el global del partit, tot i que a l’inici ens han sorprès coses que havíem comentat molt entre setmana; hem entrat en una dinàmica perillosa: massa cistelles fàcils, he comptat 5 2 més 1, però gràcies a què en atac hem estat bé ens n’hem sortit; corrent hem pogut obrir una mica d’escletxa davant d’un equip molt incòmode i perillós; la reacció de l’equip després de l’inici ha estat molt bona; és el poc que podem fer: m’agradaria dedicar, tal com hem intentat transmetre, aquesta victòria al Lluís».