top

Tres joves reforços per a la pretemporada del BAXI Manresa

Divendres 31 de Agost de 2018 a les 11:00

Yankuba Sima, Pablo Pérez i Francisco Salvador entrenen amb el primer equip i podrien jugar en els primers partits de preparació.

El BAXI Manresa es reforça per als primers partits de pretemporada. La demora en l’arribada de Cady Lalanne –solventant temes burocràtics- i Alex Renfroe –competint a Puerto Rico- ha fet que els del Bages incorporin aquests dies als entrenaments i partits de pretemporada aquest trio de joves jugadors.

Yankuba Sima va ser el primer en posar-se a les ordres de Joan Peñarroya al Nou Congost. Es tracta d’un pivot gironí, nascut el 28 de juliol del 1996 i que fa 2,11m.

Pablo Pérez és un base de 1,81m, nascut el 27 de febrer del 1997 a Conca. S’ha format a la pedrera del Valencia Basket, i ha militat en equips de la LEB, com el Valladolid i el Peñas Huesca.

Francisco Salvador del Águila és un ala-pivot format a les categories inferiors del Real Madrid. És nascut a Almeria el 28 de setembre del 1999, Salvador fa 2,01m, i ha estat al club blanc i també a la Selecció Espanyola.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials