top

Nacho Martín, reforç per a l’ICL Manresa fins a final de temporada

Dissabte 13 de Gener de 2018 a les 12:38

El pivot de 35 anys i 2,02 metres, s’incorporarà els propers dies a la disciplina del Bàsquet Manresa. L’ICL Manresa ha arribat a un acord amb Nacho Martín perquè l’ala-pivot de Valladolid vesteixi de vermell pel que resta de temporada. Martín és un jugador amb una àmplia experiència a la Lliga Endesa, havent format part …

El pivot de 35 anys i 2,02 metres, s’incorporarà els propers dies a la disciplina del Bàsquet Manresa.

L’ICL Manresa ha arribat a un acord amb Nacho Martín perquè l’ala-pivot de Valladolid vesteixi de vermell pel que resta de temporada. Martín és un jugador amb una àmplia experiència a la Lliga Endesa, havent format part d’equips com Valladolid, Gran Canària, Estudiantes o Andorra.

Nacho Martín Monzón (nascut a Valladolid el 22 de març del 1983) és nou jugador de l’ICL Manresa. El club del Bages ha arribat a un acord amb el jugador perquè vesteixi la samarreta vermella fins a final de temporada.

Román Montañez, Director Esportiu de l’ICL Manresa, explica el fitxatge del jugador: «se’ns va presentar l’oportunitat del seu fitxatge després d’una llarga absència per una lesió; és un jugador que ens ha de donar un salt de qualitat per la seva experiència, obre el camp, juga molt bé amb pilota i sense, té bon tir exterior i ens pot anar molt bé per al tram final de la temporada».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials