top

Nacho Martín porta el seu Campus 3X3 a Manresa, del 2 al 6 de juliol

Dilluns 28 de Maig de 2018 a les 17:58

Del 2 al 6 de juliol el Pavelló del Nou Congost viurà aquesta estada, per noies i nois d’entre 5 i 18 anys.

Del 2 al 6 de juliol el Pavelló del Nou Congost viurà aquesta estada, per noies i nois d’entre 5 i 18 anys.

L’ala-pivot inclourà Manresa com a nova seu del seu Campus de 3X3, la modalitat ara olímpica de moda entre els aficionats al bàsquet. Serà la primera setmana de juliol, entre els dies 2 i 6, i les inscripcions ja estan obertes a través del web de l’ICL Manresa.

El jugador de Valladolid porta a la capital del Bages per primera vegada un Campus de 3X3. Nacho Martín ja ha celebrat diverses edicions del seu Campus a Madrid i Andorra, i ara el pivot organitza aquesta trobada a Catalunya de la mà del Bàsquet Manresa.

Entre dilluns 2 i divendres 6 de juliol el Nou Congost viurà 5 dies intensos de Campus 3X3 Nacho Martín, una modalitat que arriba aquí per primera vegada. Els participants podran ser noies i nois d’entre 5 i 18 anys, que aprendran de la mà dels monitors i el jugador de l’ICL Manresa, que forma part de la selecció espanyola de 3X3. El preu del Campus serà de 130€, incloent l’esmorzar i dues samarretes per jugador. A més, hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar, i descomptes per a germans.

Descarrega’t el fulletó d’inscripció

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials