top

L’ICL Manresa vol mantenir el llistó al Nou Congost davant el Palencia

Divendres 26 de Gener de 2018 a les 17:13

Visita un equip veterà, amb un joc molt diferent del darrer rival, per tancar una setmana amb 3 partits. La plantilla està a disposició del tècnic Aleix Duran. Toca agradar a casa. L’ICL Manresa ve de fer un bon partit a la pista del TAU Castelló, però l’objectiu és ara mantenir el nivell i poder …

Visita un equip veterà, amb un joc molt diferent del darrer rival, per tancar una setmana amb 3 partits. La plantilla està a disposició del tècnic Aleix Duran.

Toca agradar a casa. L’ICL Manresa ve de fer un bon partit a la pista del TAU Castelló, però l’objectiu és ara mantenir el nivell i poder competir amb solvència per la victòria davant el Chocolates Trapa Palencia, un equip amb veterans com Jordi Grimau, Otegui o Miso.

Segona setmana consecutiva amb partit al Nou Congost. Diumenge a les 19:00, l’ICL Manresa intentarà sumar la segona victòria consecutiva. El públic manresà té ganes de veure com l’equip brilla també a casa. Ha estat una setmana atapeïda, amb 3 partits, que acaba amb la visita del Palencia. Per ara, tots els jugadors bagencs estan a disposició d’Aleix Duran, tot i que Allen ha patit una amigdalitis.

El rival de diumenge és el Chocolates Trapa Palencia. Noms com Jordi Grimau (ex del Manresa), Urko Otegui, Sergi Pino o Andrés Miso són habituals de la categoria. És un equip veterà, amb un bloc de jugadors espanyols, que després d’un inici complicat ocupa la desena posició, amb 9 victòries i 11 derrotes. Otegui i Grimau són els més ben valorats dels castellans.

El tècnic Aleix Duran deia a la prèvia que «ha estat una setmana amb molta càrrega física, com tots els rivals; és més un tema mental que físic, de ser capaços d’aguantar aquests 3 partits, i l’equip s’està preparant per un rival de característiques molt diferents que el TAU Castelló: el Palencia és un equip que juga molt més llarg, que perd molt poques pilotes; hem d’intentar mantenir el nivell de l’altre dia, sent capaços de fer coses bé durant 40 minuts, el repte és mantenir-les durant diversos partits seguits».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials