top

L’ICL Manresa viatja a Palència conscient de la dificultat que es trobarà

Dijous 24 de Maig de 2018 a les 12:24

L’equip del Bages té la oportunitat de classificar-se per a la final del play- off, però també sap que tindrà moltes dificultats jugant en camp contrari. Tota la plantilla, a disposició d’Ocampo.

L’equip del Bages té la oportunitat de classificar-se per a la final del play-off, però també sap que tindrà moltes dificultats jugant en camp contrari. Tota la plantilla, a disposició d’Ocampo.

Aquest divendres a les 21:00 l’ICL Manresa té la primera de les oportunitats per classificar-se per la final del play-off. Els del Bages tenen avantatge en l’eliminatòria de 2 a 0, però són conscients que a Palència l’ambient pressionarà i caldrà fer un gran partit i estar molt concentrat per tenir opcions.

Aquest dijous al migdia l’ICL Manresa viatja cap a Castella i Lleó per enfrontar-se al Chocolates Trapa Palencia. Els manresans tenen avantatge, però tal com explica l’entrenador, Diego Ocampo, cal centrar-se en guanyar el proper partit i no desfocalitzar l’objectiu amb el que ha passat abans o passi després. Tota la plantilla està a disposició del tècnic gallec per aquest partit.

Per la seva banda, el Chocolates Trapa Palencia vol allargar com sigui la sèrie i retornar-la al Nou Congost. Els dos partits del Nou Congost bé podrien haver caigut de la banda dels castellans, que són conscients que el nivell entre els equips és igualat i poden repetir la gesta de remuntar un 2-0, tal com van fer a quarts de final.

Diego Ocampo deia davant la premsa aquest dijous que «ha estat una setmana relativament normal perquè hem pogut descansar i recuperar jugadors; estem tots preparats per l’intens cap de setmana que ens espera; en un play-off tots els partits són importantíssims, i ens interessa entrar al partit sense pensar en el que ha passat abans o després, hem de centrar-nos només en aquest partit, en el bàsquet i en les coses que depenen de nosaltres».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials