top

L’ICL Manresa viatja a la Coruña mentalitzat per guanyar

Dijous 10 de Maig de 2018 a les 12:12

Dos partits que seran decisius a Galícia. El primer, demà divendres a les 21:00. El segon, diumenge a les 19:00. Jou ultima la seva recuperació, i la resta està disponible per a Ocampo. Desplaçament de l’ICL Manresa per jugar els partits 3 i 4 de la sèrie de quarts de final davant el Leyma Coruña. …

Dos partits que seran decisius a Galícia. El primer, demà divendres a les 21:00. El segon, diumenge a les 19:00. Jou ultima la seva recuperació, i la resta està disponible per a Ocampo.

Desplaçament de l’ICL Manresa per jugar els partits 3 i 4 de la sèrie de quarts de final davant el Leyma Coruña. El primer dels dos decisius partits serà aquest divendres a les 21:00 (en directe per CanalFEB.tv). El segon serà diumenge (emès pel Facebook de la FEB) a les 19:00. Tret de Guillem Jou, que tot i que ja entrena amb l’equip encara no estarà disponible, la resta de la plantilla està a disposició del tècnic.

El play-off no dóna gairebé gens de treva, i l’ICL Manresa viatja aquest dijous cap a La Coruña per jugar dos partits que marcaran el futur de l’equip en aquestes eliminatòries d’ascens. Per evitar un cinquè partit al Nou Congost, els manresans necessiten guanyar els dos partits a pista contrària. De guanyar-ne un, el Nou Congost decidiria en un cinquè partit el proper dimarts quin dels dos equips segueix avançant. Tots els jugadors han entrenat aquesta setmana, inclòs Guillem Jou. El de Llagostera, però, encara no estarà disponible per jugar.

Els locals, que van aconseguir guanyar al Nou Congost en el segon partit de la sèrie, tenen moltes ganes de jugar davant del seu públic i posar contra les cordes l’ICL Manresa. El tècnic Gustavo Aranzana ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia, i apuntava que el Leyma Coruña té «molta il·lusió i un optimisme moderat» de cara al partit d’aquest divendres.

El tècnic manresà Diego Ocampo deia en la seva roda de premsa que «l’equip ha d’estar connectat al partit, no només per l’encert; l’equip a vegades es castiga massa per errors, i sí que hem de pensar més en la següent acció; això és el fonamental: centrar-se en cada acció, i centrar-se en el partit; cal que siguem forts mentalment».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials