top

L’ICL Manresa rep un perseguidor immediat

Divendres 19 de Gener de 2018 a les 17:55

Diumenge a les 19:00 els manresans reben el Baloncesto Melilla, amb la novetat de Nacho Martín i cap baixa per lesió. Partit dels bons al Nou Congost. L’ICL Manresa rep el Melilla Baloncesto, cinquè classificat a només una victòria dels del Bages. Aleix Duran disposa de la plantilla al complet, inclosa la darrera incorporació, Nacho …

Diumenge a les 19:00 els manresans reben el Baloncesto Melilla, amb la novetat de Nacho Martín i cap baixa per lesió.

Partit dels bons al Nou Congost. L’ICL Manresa rep el Melilla Baloncesto, cinquè classificat a només una victòria dels del Bages. Aleix Duran disposa de la plantilla al complet, inclosa la darrera incorporació, Nacho Martín, i un cop anunciada la desvinculació de Javi Mugica.

Ha estat una setmana intensa al Nou Congost, que culminarà aquest diumenge amb un partit entre dues de les millors plantilles de la lliga, al Nou Congost. Diumenge a les 19:00 l’ICL Manresa es posa a prova davant d’un rival directe, amb tothom disponible, inclòs el darrer fitxatge, Nacho Martín, que ja ha entrenat bona part de la setmana amb els seus nous companys. El de Valladolid és un dels atractius del partit, per si en faltava algun.

El Baloncesto Melilla és un rival directe de l’ICL Manresa en la lluita per les primeres places. Els nord-africans, dirigits per Alejandro Alcoba, tenen molt poder interior, amb Fran Guerra, un dels pivots més ben valorats de la LEB Or. A banda del gegant de Gran Canària, els exteriors Almazán i Rodríguez també exerceixen d’estilets d’un equip complet, que ocupa la cinquena plaça amb una victòria menys que l’ICL Manresa.

Aleix Duran deia en la roda de premsa prèvia a la jornada 19, que «ha estat una setmana una mica diferent per l’entrada del Nacho, i tenim al Jakis Gintvainis plenament treballant amb l’equip; amb aquestes dues entrades hi sortim guanyant, però hem de fer l’adaptació el més ràpid possible; ens preparem per jugar davant un dels millors equips de la lliga, amb un joc interior amb un referent clar, Guerra, i uns “quatres” que complementen molt bé; tenen molt clar com fer les coses per treure el talent dels seus jugadors».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials