top

L’ICL Manresa rep el Valladolid en un duel que es pot repetir al play-off

Divendres 13 de Abril de 2018 a les 12:50

Avant-penúltima jornada de lliga regular al Nou Congost, diumenge a les 19:00. Els bagencs reben un possible rival de la lluita per l’ascens amb la baixa de Guillem Jou. L’ICL Manresa afronta la 32a jornada de LEB Or concentrat en obtenir la millor plaça per als play-off. Per fer-ho, caldrà derrotar el Valladolid, un equip …

Avant-penúltima jornada de lliga regular al Nou Congost, diumenge a les 19:00. Els bagencs reben un possible rival de la lluita per l’ascens amb la baixa de Guillem Jou.

L’ICL Manresa afronta la 32a jornada de LEB Or concentrat en obtenir la millor plaça per als play-off. Per fer-ho, caldrà derrotar el Valladolid, un equip refet i ascendit aquesta temporada. Els d’Aleix Duran no podran comptar amb Guillem Jou, però mica en mica han recuperat la resta de jugadors amb molèsties.

Aquest diumenge a les 19:00 l’ICL Manresa rebrà un rival que podria tornar al Bages un cop acabada la lliga. Resten 3 jornades de campionat regular, i l’ICL Manresa pot assegurar-se la segona posició per poder tenir avantatge de camp en totes les rondes. No estarà disponible per al partit Guillem Jou, ja que la seva fractura a l’astràgal allargarà la recuperació dues setmanes més. Sí que estarà disponible la resta d’equip, inclosos els qui arrossegaven molèsties com Muñoz o Martín.

El rival d’aquest cap de setmana serà el CBC Valladolid, que actualment ocupa la novena posició, la darrera que dóna accés al play-off. Sergio de la Fuente i Oscar Alvarado són els líders d’un bloc que es manté força respecte el que la temporada passada aconseguia l’ascens a LEB Or, i que podria ser, si no hi ha canvis a la classificació, el primer rival de l’ICL Manresa en la lluita per l’ascens.

El tècnic Aleix Duran deia en la roda de premsa d’aquest divendres que «estem amb pràcticament tothom bé dels que tenien molèsties, però la lesió de Guillem Jou s’allarga i sembla que el tindrem fora dues setmanes més; el rival de diumenge sempre ha competit bé, tot i tenir ratxes diferents; l’equip té els rols molt clars, i tot i que han pujat de LEB Plata són a punt de classificar-se per al play-off, i això és un gran èxit; estan en un gran moment de confiança, amb un bon encert des de la línia de 3 punts, caldrà que estem a un nivell de solidesa molt alt».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials