top

L’ICL Manresa pot guanyar-se demà el factor pista per tots els play-off

Dijous 19 de Abril de 2018 a les 16:23

Partit decisiu a la pista del CB Prat, en un derbi català que podria assegurar el factor camp. Gintvainis estarà disponible, tot i que encara amb molèsties. Penúltima jornada de la lliga regular a la pista del CB Prat. L’ICL Manresa afronta aquesta jornada 33 amb l’objectiu d’assegurar-se la segona posició i, per tant, el …

Partit decisiu a la pista del CB Prat, en un derbi català que podria assegurar el factor camp. Gintvainis estarà disponible, tot i que encara amb molèsties.

Penúltima jornada de la lliga regular a la pista del CB Prat. L’ICL Manresa afronta aquesta jornada 33 amb l’objectiu d’assegurar-se la segona posició i, per tant, el factor pista en tots els play-off. Guillem Jou segueix sent baixa, mentre que Gintvainis encara arrossega molèsties al turmell després de fer-s’hi un esquinç. Prop de 150 aficionats manresans donaran suport a l’equip al Pavelló Joan Busquets.

L’ICL Manresa vol assegurar-se en el derbi català de demà a les 21:00 el factor camp en tots els play-off. Una victòria asseguraria ocupar al final de la lliga regular la segona posició, i permetria afrontar la darrera jornada sense cap pressió classificatòria. A banda de la coneguda baixa de Guillem Jou, arrossega molèsties Gintvainis, que es va torçar el turmell en el darrer partit.

A l’altra banda de la pista hi haurà l’equip revelació de la temporada a la LEB Or. El CB Prat és tercer, amb les mateixes victòries que l’ICL Manresa, i pendents de com acaba l’average amb els del Bages. El jugador més valorat dels potablava és Emanuel Cate, seguit de Caleb Agada i Josep Pérez. Compten amb jugadors experts com Pep Ortega, Marc Blanch o Saúl Blanco.

L’entrenador Aleix Duran comentava en la roda de premsa prèvia a la J33 que «afrontem el partit amb els 9 jugadors de la primera plantilla disponible; ens enfrontem a un equip amb una plantilla de 13 jugadors, i tot i que no sabem exactament quins 12 seran, podem intuir el protagonisme que tindran la majoria d’ells; és un equip on tothom ha estat important; sempre tenen a la pista un jugador molt gran, ja sigui Cate o Andriskevicius; són el millor equip defensiu de la lliga, tapen molt bé i deixen pocs espais; serà molt important intentar córrer, moure molt la defensa i no renunciar al rebot ofensiu per tenir segones opcions».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials