L’ICL Manresa perd a la pròrroga el tercer partit de la final

Un tram final ajustat i amb desencert als dos costats força l’equip a jugar diumenge el quart partit.

Divendres 8 de Juny de 2018 a les 23:21

78 Melilla Baloncesto | Rodríguez 3, Almazán 14, Duran 3, Samb 8, Guerra 17; Kapelan 22, Djuran 9, Servera, Lucas 2 i Fall.

74 ICL Manresa | Costa 11, Lundberg 11, Allen 2, Martín 14 i Trias 11; Hamilton, Jou, Sakho 4, Muñoz 8 i Gintvainis 13.

Parcials: 13-14, 14-11, 18-24, 20-16 i 13-9.

No va poder ser, i caldrà un quart partit de la final del play-off, també a Melilla. Serà diumenge a les 12:00. Una nova oportunitat per a l’ICL Manresa per endur-se la final i aconseguir l’ascens. Després de molts partits ajustats, la majoria guanyats, va sortir creu a Melilla, després d’una pròrroga. Els jugadors destavats dels visitants van ser Martín amb 14 punts, Gintvainis amb 13 i Trias, Lundberg i Costa, que en van anotar 11.

El partit començava amb un parcial local de 5 a 0, respost de pressa per part del Manresa, amb Lundberg. Costava molt anotar en els primers compassos, i ningú encertava des del triple. El parcial al final del primer període ja ho diu tot: 13-14 després d’un joc molt travat.

En el segon període la tònica seguia sent la mateixa. L’ICL Manresa no aconseguia córrer com li agrada, i Gintvainis no aconseguia completar un 2 més 1. Llavors, triple de Muñoz per posar per primer cop per davant els del Bages, i la defensa donava un avantatge de 3 punts als visitants, que es veia capgirada al cap d’uns moments amb un addicional dels locals. Els vermells quedaven 2 punts per sota a la mitja part.

Després del pas per vestidors, bon parcial de l’ICL Manresa, però abans bon inici local, amb el qual el Melilla aconseguia 8 punts de renda.Robava Allen i reduïa, i empatava més tard Costa amb un triple. S’ajustava el partit, però un triple de Martín donava 4 punts a l’ICL Manresa per respirar al final del tercer període.

En el darrer quart, semblava que el forat que s’obria amb el triple de Gintvainis i les penetracions de Costa (49-59) podria ser definitiu, però l’equip va cometre errors en atac amb pèrdues en els darrers minuts i va acabar cedint l’empat al final dels 40 minuts. En el temps extra, Costa començava amb un triple però ràpidament era neutralitzat, fins que un triple local i els tirs lliures acabaven condemnant el Manresa.

Diego Ocampo deia a la roda de premsa que “hem sortit no massa concentrats i abusant del triple, però poc a poc des de la pressió defensiva i amb un bon ritme ens hem recuperat; a la primera part no hem jugat bé en atac però ens ha salvat la defensa; quan estaven 10 punts per sota s’han tret de sobre la pressió i la defensa del bloqueig directe, sumat amb les faltes i els rebots ofensius que han aconseguit han retallat fàcilment; hem començat bé la pròrroga, però després hem fallat algun llançament fàcil, i l’encert ha estat determinant”.