menu
L’ICL Manresa guanya un derbi d’alta volada amb el FC Barcelona
L’ICL Manresa guanya un derbi d’alta volada amb el FC Barcelona
L’ICL Manresa guanya un derbi d’alta volada amb el FC Barcelona

L’ICL Manresa guanya un derbi d’alta volada amb el FC Barcelona

Victòria per 94 a 103 a la Ciutat esportiva Joan Gamper amb Martín (18 punts) i Trias (15) fent mal a la pintura amb Sakho (14 punts) i Costa dirigint l’equip (14 punts) 94 FC Barcelona Lassa B | Figueras 14, Font 22, Martínez 18, Diagne 12 i Herun 15; Dedovic 6, Digbeu, Fernández, …

Dilluns 19 de Febrer de 2018 a les 00:16

Victòria per 94 a 103 a la Ciutat esportiva Joan Gamper amb Martín (18 punts) i Trias (15) fent mal a la pintura amb Sakho (14 punts) i Costa dirigint l’equip (14 punts)

 

94 FC Barcelona Lassa B | Figueras 14, Font 22, Martínez 18, Diagne 12 i Herun 15; Dedovic 6, Digbeu, Fernández, Zizic i Titic 7.

 

103 ICL Manresa | Costa 14, Muñoz 12, Lundberg 14, Martín 18 i Trias 15; Jou, Sakho 14, Brià, García, Allen 6 i Gintvainis 5.

 

Parcials: 33-27, 20-26, 13-24 i 28-26.

Bona victòria de l’ICL Manresa en un partit amb alta puntuació, que va saber conduir l’ICL Manresa amb una gran direcció de joc de Lluís Costa (14 punts i 7 assistències) i que els pivots Martín (18 punts) Trias (15 punts i 9 rebots) i Sakho (14 punts) van rematar. Bona feina també de l’escorta Lundberg (14 punts), i dels prop de 100 aficionats del Manresa que van fer del duel català un partit sorollós.

El partit començava amb un parcial de 7-0 pels locals, que estaven molt encertats des del triple. Trencava la ratxa Lundberg amb un triple, mentre Costa i Trias començaven a equilibrar el marcador. Intercanvi de cistelles a sota, i Costa encertava en el triple en contraatac. Les faltes i els tirs lliures donaven avantatge als locals després d’un bon ganxo de Hamilton.

També gran anotació en el segon període, però aquest cop servia a l’ICL Manresa per arribar equilibrat a la mitja part. Un triple inicial de Muñoz avançava els bagencs, que amb dues pilotes robades i una bona cistella de Sakho empataven a 40 el partit a 5:00 d’acabar la primera part.La lluita a les pintures i un triple de Gintvainis sumaven, i els locals anotaven des de la línia de tir lliure.

La segona meitat començava amb una cistella de Trias que donava avantatge als visitants. Un triple de Costa responia els atacs blaugrana, i Allen obria una escletxa anotant en contraatac. Nacho Martí marcava el camí amb un 2 més 1, i el primer forat l’obria el propi Martín, i Trias afegia un parell de punts fins al 65-75.

En el darrer període, bon control de l’ICL Manresa, que amb un parell de recuperacions i Sakho entonat s’escapaven a 13 punts. Aleix Duran demanava minut quan el Barça es posava a 9 punts per parar el parcial. Els pivots del Manresa anotaven des de sota per mantenir l’avantatge, i Muñoz clavava un triple a 2:00 pel final que donava de nou 11 punts d’avantatge, per l’alegria del públic visitant. Els culers es posaven a només 6 punts, però una cistella de Martín certificava la victòria manresana.

Aleix Duran declarava després del partit que “hem preoarat el partit sense saber contra quins jugadors jugaríem, però sabíem que jugàvem contra talent; en el primer quart arribàvem tard, i ells han tingut jugadors en ratxa; ens hem posat a un partit complicat, però al tercer quart ha sigut diferent, hem pujat el nivell defensiu, i tot i que l’arbitratge ha estat totalment desequilibrat hem aconseguit que els costés fer cistella; en el darrer quart hem controlat el partit, però crec que hem de ser més agressius en els inicis de partit, però hem destar contents per la victòria”.