top

L’ICL Manresa es prepara per un apassionant cinquè partit, (dimarts, 20:30)

Dilluns 14 de Maig de 2018 a les 18:24

Compareixença prèvia de Diego Ocampo a poc més de 24 hores de saber si els del Bages superen el Leyma Coruña i passen a semifinals. Demà és un dia important per a l’ICL Manresa, que es juga l’accés a les semifinals del play-off per l’ascens a l’ACB. El partit és a les 20:30 al Nou …

Compareixença prèvia de Diego Ocampo a poc més de 24 hores de saber si els del Bages superen el Leyma Coruña i passen a semifinals.

Demà és un dia important per a l’ICL Manresa, que es juga l’accés a les semifinals del play-off per l’ascens a l’ACB. El partit és a les 20:30 al Nou Congost, que de ben segur presentarà un bon aspecte. Diego Ocampo ha parlat en una roda de premsa celebrada aquesta tarda. Tots els jugadors estan disponibles i «amb ganes de guanyar» per demà.

L’ICL Manresa es juga demà les garrofes al Nou Congost. Després de poder forçar a La Corunya el cinquè partit en un duel molt ajustat decidit en els darrers segons, els del Bages esperen el recolzament de la seva afició per poder guanyar el Leyma Coruña. La sèrie està empatada a 2, només queda guanyar per seguir endavant.

Per la seva banda, el Leyma Coruña viatja aquest dimarts cap a Manresa amb ganes de tornar a sorprendre i emportar-se el partit definitiu. Els de Gustavo Aranzana intentaran mantenir la moral alta després de perdre in extremis a casa. No hi ha constància de cap jugador lesionat o tocat.

Diego Ocampo, tècnic de l’ICL Manresa, deia avui en una compareixença que «hem de seguir donant passes ‘buidar la motxilla’ i oblidar el que tenim darrere; hem de millorar des dels aspectes bàsics, concentrar-nos sense pensar en la importància del partit, que tots sabem quina és i què volem; els jugadors estan tots bé: no hi ha cansament; hi ha ganes de guanyar; a estones vam controlar més els seus pivots, però vam fallar en algunes badades nostres; hem d’aturar a un equip que juga molt bé a bàsquet».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials