menu
L’ICL Manresa encara amb il·lusió el gran repte dels play-off
L’ICL Manresa encara amb il·lusió el gran repte dels play-off
L’ICL Manresa encara amb il·lusió el gran repte dels play-off

L’ICL Manresa encara amb il·lusió el gran repte dels play-off

Aquest divendres, a les 21:00, primer partit de les eliminatòries per l’ascens a l’ACB. El Leyma Coruña, primer rival en quarts de final. El difícil camí de retorn a l’ACB comença aquest divendres al Nou Congost. És l’hora de la veritat, i l’ICL Manresa afronta amb Diego Ocampo dirigint l’equip aquest gran repte. El primer …

Dijous 3 de Maig de 2018 a les 12:42

Aquest divendres, a les 21:00, primer partit de les eliminatòries per l’ascens a l’ACB. El Leyma Coruña, primer rival en quarts de final.

El difícil camí de retorn a l’ACB comença aquest divendres al Nou Congost. És l’hora de la veritat, i l’ICL Manresa afronta amb Diego Ocampo dirigint l’equip aquest gran repte. El primer partit dels quarts de final és demà al Nou Congost, a les 21:00, davant el Leyma Coruña.

Diego Ocampo és la principal novetat d’un ICL Manresa que pretén començar aquesta fase de play-off amb la ment fresca, i amb l’objectiu d’anar partit a partit. Guillem Jou és la única baixa de l’equip, tot i que com ha apuntat Ocampo en la roda de premsa «estarà disponible aviat i serà una grata sorpresa». L’equip està motivat per aconseguir arribar lluny i lluitar per l’ascens.

El Leyma Coruña arriba als play-off com a 8è classificat de la lliga regular. Es tracta d’un equip amb jugadors experimentats i que destaca per tenir una gran circulació de la bola. Aquesta és la cinquena temporada consecutiva que els gallecs aconsegueixen ser als play-off. El més valorat de l’equip és el base Jorge Sanz, seguit de Monaghan i Sonseca. Amb els de la Corunya hi ha també l’exjugador del Manresa Dmitry Flis.

Diego Ocampo deia en la seva primera prèvia que «ha estat una setmana ‘divertida‘ perquè amb molt poc temps per preparar el play-off; cal que anem part per part, no pensar amb el play-off globalment, sinó concentrar-nos amb cada cosa que fem; els jugadors estan compromesos, es sacrifiquen per estar entrenant i competint; l’important és jugar bé, i jugar amb esforç».