top

L’ICL Manresa busca a Osca seguir millorant des de la victòria

Dijous 1 de Març de 2018 a les 20:17

Guanyar el Levitec Huesca aquest divendres a les 21:00 suposaria la sisena victòria consecutiva per als homes d’Aleix Duran, que podran comptar amb tota la plantilla. L’ICL Manresa visita aquest divendres a les 21:00 el Levitec Huesca amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria i seguir el seu progrés en la persecució de les primeres places. …

Guanyar el Levitec Huesca aquest divendres a les 21:00 suposaria la sisena victòria consecutiva per als homes d’Aleix Duran, que podran comptar amb tota la plantilla.

L’ICL Manresa visita aquest divendres a les 21:00 el Levitec Huesca amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria i seguir el seu progrés en la persecució de les primeres places. Els homes d’Aleix Duran podran comptar per aquest desplaçament amb tota la plantilla.

Després de guanyar amb maduresa i sense espectacularitat un partit travat al Nou Congost davant l’Iberostar Palma, l’ICL Manresa té ganes de competir i derrotar el Levitec Huesca, un rival que en la primera volta els manresans van superar. Jordi Trias va perdre un entrenament per gastroenterititis principis de setmana, però ja se n’ha recuperat.

L’equip aragonès, dirigit per Guillermo Arenas, és 12è amb 10 victòries i 14 derrotes. Van Wijk i lidera l’equip verd des del punt de vista estadístic. Qui no hi serà, segons ha dit el tècnic local, és Albert Fontet. El perill exterior ve de la mà de Carles Marzo i Mikel Motos. El darrer partit del Levitec Huesca va acabar en derrota, a la pista del Palència.

Aleix Duran deia a la roda de premsa prèvia d’aquest dijous que «juguem al camp d’un equip molt lluitador, amb un jugador amb molt de talent com van Wijk en què el seu joc passa molt per ell; a casa juguen molt millor, i són l’equip que aconsegueix que el contrari perdi més pilotes a la seva pista, i això fa que no sigui fàcil jugar contra ells; haurem d’estar lúcids en atac per poder fer un bon partit».

https://youtu.be/Hf0C2qjswTkhttp://

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials