menu
L’ICL Manresa acaba la primera volta a Lleida amb la Copa de rerefons
L’ICL Manresa acaba la primera volta a Lleida amb la Copa de rerefons
L’ICL Manresa acaba la primera volta a Lleida amb la Copa de rerefons

L’ICL Manresa acaba la primera volta a Lleida amb la Copa de rerefons

Més de 120 aficionats acompanyaran l’equip a la capital del Segrià. Els manresans necessiten guanyar, o bé obtenir el mateix resultat que el CB Prat sense perdre l’average per ser a la Copa. Un final de la primera volta de la LEB Or amb motivació extra: guanyar per ser a la Copa Princesa d’Astúries, que …

Divendres 5 de Gener de 2018 a les 14:39

Més de 120 aficionats acompanyaran l’equip a la capital del Segrià. Els manresans necessiten guanyar, o bé obtenir el mateix resultat que el CB Prat sense perdre l’average per ser a la Copa.

Un final de la primera volta de la LEB Or amb motivació extra: guanyar per ser a la Copa Princesa d’Astúries, que es disputarà a Lugo el primer cap de setmana de febrer. L’afició manresana ha fet una mostra de suport a l’equip omplint dos autocars per animar l’equip al Barris Nord.

L’ICL Manresa arriba a l’equador de la lliga regular ocupant la segona plaça, que li donaria accés a la disputa de la Copa. Per mantenir-se en aquesta posició, caldria guanyar el Lleida, o bé obtenir el mateix resultat que el CB Prat, mantenint el balanç de punts més alt que els del Llobregat (ara mateix és de +132 per l’ICL Manresa i +107 pel CB Prat).

Per la seva banda, l’Actel Força Lleida, 12è a la classificació amb 7 victòries i 9 derrotes, vol endur-se el derbi català de terra endins per seguir escalant posicions a la zona intermitja. L’equip dirigit per Borja Comenge té en Dukanovic el màxim anotador, i Mbaye n’és la referència interior. El capità dels del Segrià és el manresà Miquel Feliu.

Aleix Duran deia a la prèvia d’aquest partit que «és una setmana il·lusionant, amb un partit que serà l’últim de la primera volta, que ha estat més que bona; però en cas de victòria tindríem un premi extra; ens omple d’orgull que l’afició s’hagi mobilitzat per desplaçar-se; el Lleida ha tingut una primera volta molt dura, amb dues lesions de llarga durada, de dos jugadors que havien de marcar les diferències, i ara estan al complert; crec que són una de les conc plantilles més complertes de la lliga».