top

Les opcions de viatge per la Copa Princesa dels aficionats de l’ICL Manresa

Dijous 11 de Gener de 2018 a les 19:12

El club, en col·laboració amb Halcón Viatges i Sagalés, dóna 3 opcions: viatge amb avió i estada a un hotel (195€), viatge amb autocar (50€), o bé només entrada, per als aficionats de l’ICL Manresa que vulguin ser amb l’equip a la Final de la Copa Princesa d’Astúries. Després que aquest dijous a la tarda …

El club, en col·laboració amb Halcón Viatges i Sagalés, dóna 3 opcions: viatge amb avió i estada a un hotel (195€), viatge amb autocar (50€), o bé només entrada, per als aficionats de l’ICL Manresa que vulguin ser amb l’equip a la Final de la Copa Princesa d’Astúries.

Després que aquest dijous a la tarda s’hagi sabut que la Final de la Copa Princesa entre el Breogán de Lugo i l’ICL Manresa serà finalment el dissabte, 3 de febrer, el club del Bages ha posat immediatament a disposició dels seus aficionats tres maneres d’anar amb l’equip: la més econòmica, en bus; una altra per anar amb avió i quedar-se a dormir en un hotel de Lugo, i la tercera per als qui només necessitin entrada.

Viatge en bus (ENCARA QUEDEN PLACES)
Els aficionats de l’ICL Manresa que vulguin ser a la final d’una manera més econòmica podran viatjar en autocar. El club posarà a disposició un bus que sortirà divendres a la nit. Els aficionats arribaran al matí a Lugo, i podran passar unes hores a la ciutat abans d’anar cap al pavelló. La tornada serà un cop acabi el partit, i es calcula que es pugui arribar a Manresa de nou diumenge al matí.

Viatge en avió i hotel (PLACES EXHAURIDES)
Per altra banda, amb un preu de 195€, es podrà sortir des de la Plaça Espanya de Manresa, i ser traslladat cap a l’aeroport per arribar a Galícia al migdia. Aquesta opció inclou els trasllats cap a l’aeroport, i cap a l’hotel. Si algun aficionat viatja sol, pot demanar per un suplement de 30€, una habitació individual. Aquesta opció d’avió i hotel està subjecte a les places que el club ha reservat, és a dir, en cas d’haver-ne d’ampliar el nombre, podria augmentar el preu. Evidentment, cal tenir els documents d’identificació en regla per poder volar.

Només entrada
Com a tercera opció, es podrà comprar només l’entrada. El club organitzador encara no ha confirmat els preus, i per tant el Bàsquet Manresa no pot saber quin cost tindran per als seus aficionats, però es podran gestionar a través del club.

Envia un mail per fer la teva reserva

Si vols, també pots trucar al 93 872 15 03

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials