top

Jordi Trias i Lluís Costa, il·lusionats amb el repte de la Final de Copa

Dijous 1 de Febrer de 2018 a les 17:59

Els capitans de l’ICL Manresa parlen de les sensacions que tenen abans de la final de la Copa Princesa d’Astúries. Jordi Trias i Lluís Costa han parlat amb la premsa abans de marxar cap a Lugo amb l’expedició de l’ICL Manresa. Els dos jugadors catalans s’han mostrat il·lusionats per afrontar el repte davant d’un gran …

Els capitans de l’ICL Manresa parlen de les sensacions que tenen abans de la final de la Copa Princesa d’Astúries.

Jordi Trias i Lluís Costa han parlat amb la premsa abans de marxar cap a Lugo amb l’expedició de l’ICL Manresa. Els dos jugadors catalans s’han mostrat il·lusionats per afrontar el repte davant d’un gran equip.

Jordi Trias ha explicat que «sempre és bonic guanyar un títol, i en aquest cas té més importància pel fet de tenir el camp a favor en cas de jugar el play-off». El gironí, amb experiència en la lluita per títols, ha explicat que en una final «hi ha un ambient, una adrenalina i una emoció diferent que a vegades juguen males passades». El capità també ha reconegut que ha notat «més il·lusió entre els aficionats», fet que ha explicat que és normal perquè en els darrers anys el Manresa no ha pogut competir per títols.

Lluís Costa, preguntat pels periodistes, comparava la il·lusió de guanyar la Copa amb el fet de salvar-se a l’ACB dient que «és igual d’emocionant, però el fet de jugar per no baixar té una pressió afegida». El de Sant Just ha remarcat que cal mantenir el cap centrat perquè «l’excés d’il·lusió no jugui cap mala passada».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials