top

Javi Mugica es desvincula de l’ICL Manresa

Divendres 19 de Gener de 2018 a les 13:39

El jugador lleonès arriba a un acord amb el Bàsquet Manresa per acabar la seva vinculació amb el club del Bages. Javi Mugica deixa de ser jugador de l’ICL Manresa. L’ala-pivot castellà marxa després d’haver disputat el primer partit de la segona volta de la competició. Mugica va arribar a l’ICL Manresa aquest estiu, procedent …

El jugador lleonès arriba a un acord amb el Bàsquet Manresa per acabar la seva vinculació amb el club del Bages.

Javi Mugica deixa de ser jugador de l’ICL Manresa. L’ala-pivot castellà marxa després d’haver disputat el primer partit de la segona volta de la competició.

Mugica va arribar a l’ICL Manresa aquest estiu, procedent del Marín Peixegalego. Ha disputat 17 partits de la LEB Or amb els manresans, amb una mitjana d’11 minuts jugats, 2,8 punts i 2,5 rebots.

El pivot de León ha deixat un missatge per a l’afició i la ciutat: «poso fi a un somni, el de pertànyer a un club històric al qual desitjo tota la sort del món; sempre seré un membre més d’aquesta família; Som-hi Resa!».

El Bàsquet Manresa vol agrair públicament la professionalitat de Javi Mugica i li desitja molta sort en la seva carrera.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials