top

El Nou Congost i l’ICL Manresa es preparen per viure un partidàs

Divendres 9 de Març de 2018 a les 17:30

Duel entre segon i primer classificats a Manresa, pel qual s’ha preparat una Fanzone i l’entrega de 4000 samarretes. Tota la plantilla estarà a disposició d’Aleix Duran. Arriba el partit més esperat de la temporada al Nou Congost. Visita la pista de l’ICL Manresa el Cafés Candelas Breogán, en un duel que està generant una …

Duel entre segon i primer classificats a Manresa, pel qual s’ha preparat una Fanzone i l’entrega de 4000 samarretes. Tota la plantilla estarà a disposició d’Aleix Duran.

Arriba el partit més esperat de la temporada al Nou Congost. Visita la pista de l’ICL Manresa el Cafés Candelas Breogán, en un duel que està generant una gran expectació a la ciutat. El pavelló manresà estarà ple com no ho ha estat en anys. La darrera derrota dels gallecs, i els actes que s’han preparat al voltant del partit faran que el Nou Congost visqui un gran ambient.

L’ICL Manresa comptarà amb tota la plantilla disponible per al partit d’aquest diumenge a les 19:00. L’ICL Manresa rep el líder enmig d’una bona ratxa de resultats –acumula ja 6 victòries consecutives–, i enmig d’un gran ambient. El base Lluís Costa s’ha perdut algun entrenament per unes molèsties a la cama dreta, però podrà estar a punt per la gran cita.

El Cafés Candelas Breogán, a falta de confirmació oficial, també podrà comptar amb tots els seus jugadors. Es tracta d’una de les millors plantilles de la lliga, i els gallecs són l’equip que fins ara ha demostrat estar més en forma. De tota manera, en els darrers dos partits, va superar el TAU Castelló per només 2 punts, i va perdre en la darrera jornada per primer cop a casa.

L’ICL Manresa ha preparat alguns elements extraordinaris pel partit. Des de les 17:30, hi haurà al davant del pavelló una Fanzone que permetrà els aficionats poder gaudir de música, jocs, servei de bar i distracció per als més petits. A banda d’això, el club distribuirà 4000 samarretes entre tots els aficionats que ompliran el Nou Congost. Es preveu una ple total, raó per la qual el club recomana anar amb temps cap al partit.

Aleix Duran, en la compareixença prèvia d’aquest divendres, declarava que «setmana especial, perquè preparem un partit que ens fa especial il·lusió, l’equip té moltes ganes d’aquest partit; hem treballat bé, amb ganes, i conscienciats del rival amb qui juguem, amb un nivell físic per sobre del que hi ha a la lliga, amb moltíssim talent i recursos; sempre troben maneres d’anotar, tenen una anotació molt alta i està clar que cal fer una defensa molt complerta per fer-hi front; ens cal tocar límits, trobar límits individuals, i que tothom estigui a prop del seu màxim; estem convençuts que ho podem fer i tenim ganes de fer-ho».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials