top

El BAXI Manresa s’imposa amb autoritat al Cafés Candelas Breogán

Divendres 14 de Setembre de 2018 a les 22:52

Partit de pretemporada a Oviedo amb repartiment de minuts i els debuts d’Alex Renfroe i el jove David Efambé. Sakho, amb 17 punts i 5 rebots, el més destacat estadísticament.

62 Cafés Candelas Breogán | Díaz, Redivo 4, Lofberg 14, Belemene 3, Rowley 6; Cvetkovic 15, Dos Anjos 6, Prince 6, Vidal 8, Niang.

84 BAXI Manresa | Gintvainis 3, Jou 10, Tomàs 4, Lukovic 12 i Sakho 17; Toolson 12, Òrrit 2, Renfroe 9, Efambé 2 i Vene 13.

Parcials: 19-21, 12-16; 24-25 i 7-22.

El BAXI Manresa va aconseguir guanyar àmpliament en un nou partit de pretemporada a Oviedo, en aquest cas davant l’altre ascendit, el Cafés Candelas Breogán. Va ser un partit amb repartiment de minuts per a tots els jugadors, inclosos els joves com David Òrrit, o David Efambé, que debutava amb el primer equip. Jordan Sakho va ser el més destacat en quant a números, amb 17 punts i 5 rebots.

Partit del Circuito Movistar a oviedo, on el BAXI Manresa va aconseguir derrotar el Breogán. Àmplia victòria dels del Bages en un partit marcat pels descansos dels homes importants, i per les baixes que encara tenen els dos equips. Per part dels manresans, faltaven Doellman i Muñoz per lesió, a banda dels reforços de pretemporada del Águila i Pérez, que tampoc van poder viatjar per indisposició física.

El partit va ser igualat en el primer quart, que acabava amb un triplàs de Renfroe des de mitja pista. El BAXI Manresa es va anar distanciant mica en mica fins a ampliar l’avantatge als més de 20 punts. Resultat anecdòtic en un partit on es van repartir molt els minuts entre els jugadors, fet que va donar la oportunitat als més joves a tenir minuts de qualitat. David Efambé, jugador congolès format a Manresa, va disputar el primer partit amb el primer equip.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials