top

El BAXI Manresa es presenta davant la premsa

Dimecres 22 de Agost de 2018 a les 17:15

La presentació de la pretemporada dels bagencs s’ha fet, com és habitual, a la seu de Mútua Intercomarcal.

La presentació de la pretemporada dels bagencs s’ha fet, com és habitual, a la seu de Mútua Intercomarcal. Ha estat el primer contacte de la plantilla i els nous fitxatges amb els mitjans.

El BAXI Manresa ja fa uns dies que ha començat a treballar, i avui s’ha presentat en societat, com és tradició, a la seu de Mútua Intercomarcal, un dels col·laboradors històrics del Bàsquet Manresa. Han parlat Ramon Roset, Director de la sucursal manresana de la Mútua, Jordi Singla, membre de la Comissió Executiva del Bàsquet Manresa, i Joan Peñarroya, entrenador del BAXI Manresa.

Aquest migdia els jugadors i tècnics del BAXI Manresa han fet el primer acte públic conjunt de la pretemporada. A falta de l’arribada del base Alex Renfroe i el pivot Cady Lalanne, la resta de la plantilla ha tingut el seu primer contacte amb mitjans de comunicació a la capital del Bages.

En els parlaments, el Director de la sucursal de Manresa de Mútua Intercomarcal, Ramon Roset, ha donat la benvinguda als jugadors i ha felicitat el club pel seu ascens. Tant Roset com Jordi Singla, de la Comissió Executiva del Bàsquet Manresa, han coincidit en assenyalar el clima d’il·lusió que s’ha generat entorn de l’equip des de l’ascens. Per la seva banda, Joan Peñarroya, tècnic del BAXI Manresa, assegurava que l’equip «treballarà bé, amb tota la il·lusió, i amb ambició no ens guanyarà ningú».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials