top

El BAXI Manresa enceta la campanya d’abonats 2018-19 amb el lema “Pit i Congost”

Divendres 22 de Juny de 2018 a les 12:35

El club manté els preus de la darrera temporada a la Lliga Endesa, i els abonats poden renovar amb un 3% de descompte fins el dia 6 de juliol.

Després d’haver estat el crit de guerra durant els play-off que han dut a l’ascens a l’ACB, el BAXI Manresa utilitzarà el lema “Pit i Congost” per a la campanya d’abonats 2018-2019. Aquest migdia el club l’ha presentat al centre de Manresa, en companyia de diversos aficionats, i altres “elements” dels dies de partit al Nou Congost, com les cheerleaders i el Llumet.

El membre de la comissió executiva del Bàsquet Manresa, Marc Bernadich, i el Cap de comunicació del club, Damià Badia, han estat els encarregats d’explicar la campanya, basada en la frase que ha fet fortuna en els darrers mesos al Nou Congost i a les xarxes socials: “Pit i Congost”. El pavelló manresà i el seu “ressorgiment” en les darreres setmanes, són el centre de la campanya que, com no podia ser d’una altra manera, està tenyida de vermell.

El BAXI Manresa manté per als seus abonaments els preus de la temporada 2016-2017, la darrera en què l’equip va ser a la Lliga Endesa. A més, els abonats que renovin abans del proper divendres 6 de juliol tindran un 3% de descompte addicional en el preu del seu carnet.

A banda de la publicació dels preus i de l’inici de les renovacions i nous abonats, el club també llançarà per les xarxes socials una campanya en què es pretén sensibilitzar l’afició que s’ha sumat en les darreres setmanes a donar suport a l’equip, ja sigui venint als partits o seguint els play-off per televisió. L’objectiu és que tots aquests aficionats s’apuntin a seguir l’equip en directe al Nou Congost la temporada vinent.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials