menu
El BAXI Manresa comença la pretemporada amb victòria en un final emocionant
El BAXI Manresa comença la pretemporada amb victòria en un final emocionant
El BAXI Manresa comença la pretemporada amb victòria en un final emocionant

El BAXI Manresa comença la pretemporada amb victòria en un final emocionant

Gran actitud en el primer contacte amb el públic que omplia el pavelló de Sant Julià. Gintvainis i Lukovic van ser els màxims anotadors en un partit amb emoció fins els darrers segons.

Dissabte 1 de Setembre de 2018 a les 22:55
77 BAXI Manresa | Gintvainis 11, Lundberg 9, Muñoz 7, Mazaira 8 i Sakho 8; Toolson 6, Lukovic 10, Pérez 6, Jou, Sima 4, Tomàs 6 i del Águila 2.

75 MoraBanc Andorra | Albicy 10, Ennis 9, Walker 15, Upshaw 8 i Diagne 12; Luz 5, Schneider, Delas 2, Shurna 2, Colom 2, Jelinek 10 i Vitali.

Parcials: 22-19, 20-17; 18-21 i 17-18.

Primer test de pretemporada completat amb èxit a falta de l’arribada de jugadors importants. El BAXI Manresa va superar el MoraBanc Andorra per només 2 punts en un final vibrant al pavelló de Sant Julià de Vilatorta, que presentava un aspecte espectacular. Gintvainis amb 11 punts i Lukovic amb 10 van ser els màxims anotadors en un partit en què va destacar la bona actitud de tots els jugadors de Joan Peñarroya.

El Manresa començava dominant el partit a l’inici, i gairebé en tot moment va ser dominador en el marcador. Trobava l’encert en els moments importants. Es va notar, com és normal, una devallada física durant el partit, pròpia dels testos de pretemporada. En els darrers instants de partit, els del Pirineu van tenir la oportunitat de capgirar el marcador, però la defensa i el darrer rebot defensiu capturat per Guillem Jou donaven la victòria de la pretemporada al BAXI Manresa, que ja va poder sentir l’escalf de la seva afició, que es va fer notar al pavelló osonenc animant l’equip en tot moment.

Joan Peñarroya, en acabar el partit, parlava amb els mitjans de comunicació i explicava que “veníem amb la idea de fer un entrenament de qualitat, davant un rival important; poc vagatge tàctic i cames cansades, però també volíem competir i veure jugadors joves que tindran menys protagonisme durant la temporada; marxem satisfets per la victòria tot i que es el de menys, i amb consciència que ens queda molta feina per fer d’aquí a l’inici de la lliga”.