top

El BAXI Manresa cau contra el MoraBanc Andorra en el darrer test de pretemporada

Dissabte 22 de Setembre de 2018 a les 23:32

Els bagencs van notar les baixes i el cansament físic de l’entrenament d’ahir a casa amb el Tenerife. Lundberg (18 punts) i Sakho (12 punts) van liderar l’equip.

85 MoraBanc Andorra | Luz 8, Stevic 17, Albicy 2, Diagne 3, Shurna 7, Walker 5, Colom, Jelinek 3, Upshaw 8, Ennis 10, Whittington 14 i Vitali 8.

66 BAXI Manresa | Toolson 3, Lukovic 8, Pérez 3, Jou 9, Lundberg 18, Renfroe 2, Sakho 12, del Águila, Lalanne 4 i Vene 5.

Parcials: 17-17, 21-22; 23-14 i 20-13.

Darrer test de pretemporada del BAXI Manresa marcat per les baixes. A banda dels lesionats Muñoz i Doellman, ahir els de Joan Peñarroya tampoc no van poder comptar amb Gintvainis i Pere Tomàs. El lituà va fer-se un cop ahir en l’entrenament a porta tancada que va fer l’equip amb el Tenerife, i es va preferir reservar-lo, mentre que Pere Tomàs tampoc no va jugar per prevenció, amb una sobrecàrrega. Jordan Sakho i Gabriel Lundberg van liderar l’equip, que va notar tant les baixes com el cansament i no va poder seguir el ritme del rival, especialment en el darrer quart.

El de Balaguer era un partit solidari, que va aplegar 600 persones al Poliesportiu Municipal. El BAXI Manresa, tal com ha fet en tota la pretemporada, va repartir els minuts entre els seus jugadors, i va competir ben bé fins a l’equador de la segona meitat del partit. A partir de llavors, l’Andorra va dominar i va acabar enduent-se la victòria.

Minuts importants i de qualitat per al darrer incorporat a l’equip, Cady Lalanne, que va deixar mostres del seu poder a la pintura. En el segon període el BAXI Manresa va ser superior al conjunt dels Pirineus. En el tercer quart es va notar la devallada física dels jugadors manresans, i van entrar en el partit homes menys habituals com Pérez i del Águila, que durant la pretemporada han estat ajudant l’equip.

Peñarroya deia al final del partit que “el marcador reflexa la falta d’energia que hem tingut en el segon temps, notant que vam jugar ahir; hem tingut moments bons, en els que hem fet les coses bé, i d’altres on ens ha costat; acaba la pretemporada, cal que descansin els jugadors i ara anem a el que importa de veritat que és la preparació del primer partit de lliga”.

https://youtu.be/L1f3Z84aJ_E

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials