top

El Bàsquet Manresa decideix prescindir del tècnic Aleix Duran

Dissabte 28 de Abril de 2018 a les 18:57

El tècnic vallesà serà rellevat a la banqueta de l’ICL Manresa en les properes hores. El club ja està negociant amb possibles substituts. L’entrenador vallesà Aleix Duran no seguirà a la banqueta de l’ICL Manresa. El club ha decidit prendre aquesta decisió abans de l’inici dels play-off per l’ascens que comencen el proper divendres a …

El tècnic vallesà serà rellevat a la banqueta de l’ICL Manresa en les properes hores. El club ja està negociant amb possibles substituts.

L’entrenador vallesà Aleix Duran no seguirà a la banqueta de l’ICL Manresa. El club ha decidit prendre aquesta decisió abans de l’inici dels play-off per l’ascens que comencen el proper divendres a les 21:00 al Nou Congost.

En les properes hores, el Bàsquet Manresa, que ja ha començat la recerca d’un nou entrenador, comunicarà qui serà el substitut de Duran pel que resta de temporada.

El club vol agraïr públicament la dedicació i professionalitat d’Aleix Duran durant tots els anys que ha estat treballant per al Bàsquet Manresa, i li desitja sort en el seu futur personal i professional.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials