top

El Bàsquet Manresa celebrarà la setmana vinent la Junta General d’Accionistes

Dimarts 13 de Novembre de 2018 a les 13:13

El proper dimarts dia 20 de novembre a les 20:00 tindrà lloc la Junta General Ordinària d’Accionistes del Bàsquet Manresa, al Museu del Bàsquet Manresà, al lateral del pavelló del Nou Congost. La setmana que ve arriba la cita anual per als accionistes del Bàsquet Manresa, SAE.

El proper dimarts dia 20 de novembre a les 20:00 tindrà lloc la Junta General Ordinària d’Accionistes del Bàsquet Manresa, al Museu del Bàsquet Manresà, al lateral del pavelló del Nou Congost.

La setmana que ve arriba la cita anual per als accionistes del Bàsquet Manresa, SAE. Es celebra la Junta General Ordinària d’Accionistes, on es farà un repàs de l’estat del club, tant en l’aspecte econòmic com en l’aspecte social i institucional.

Dimarts vinent a les 20:00 tindrà lloc la Junta General d’Accionistes al Museu del Bàsquet Manresà, ubicat al carrer lateral del Pavelló del Nou Congost. En aquesta reunió hi podran assistir tots els accionistes del club.

Una visita prèvia al Museu
Just abans de començar la junta amb els accionistes, es farà una visita guiada al Museu del Bàsquet Manresà, una activitat que el club ha començat a fer aquesta temporada en els dies de partit. Els que vulguin apuntar-se a la visita poden fer-ho enviant un correu electrònic a [email protected].

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials