top

Angie Bach presenta el seu llibre «¿Puedes tocar el cielo? El Milagro del TDK Manresa»

Dimecres 11 de Abril de 2018 a les 09:17

L’escriptora de Santa Cruz de Tenerife publica la seva segona novel·la, una història que transcorre entre la ficció i els esdeveniments de la consecució de la Lliga ACB del TDK Manresa l’any 1998. Angie Bach, novel·lista canària afincada a Catalunya, ha presentat la sega segona novel·la, titulada «¿Puedes tocar el cielo?» i que porta per …

L’escriptora de Santa Cruz de Tenerife publica la seva segona novel·la, una història que transcorre entre la ficció i els esdeveniments de la consecució de la Lliga ACB del TDK Manresa l’any 1998.

Angie Bach, novel·lista canària afincada a Catalunya, ha presentat la sega segona novel·la, titulada «¿Puedes tocar el cielo?» i que porta per subtítol “El Milagro del TDK Manresa”. És el segon llibre de l’escriptora de Santa Cruz de Tenerife, una història fictícia amb elements històrics de la consecució del títol de lliga ACB per part del TDK Manresa. Per motius obvis, ha volgut que la novel·la fos presentada al Nou Congost.

El llibre «¿Puedes tocar el cielo?» tracta de dues històries paral·leles que es creuen: una, la d’un jugador de bàsquet professional que arriba a l’NBA, i per altra banda, la d’una periodista que veu com les noves tecnologies substitueixen els oficis tradicionals. Angie Bach, mentre buscava un tema per la seva nova novel·la, va saber a través d’un amic jugador de bàsquet, que el TDK Manresa havia guanyat la Copa del Rei el 1996, i que durant les celebracions, a la ciutat es van llançar uns 100 coets, coincidint amb les festes de la Llum. Això va cridar l’atenció de l’autora, que va decidir inspirar-se en la història del nostre club.

Aquest és el segon llibre d’Angie Bach, que ja n’havia escrit un sobre el misteri de la Creu de Vilabertran, una història poc coneguda sobre una relíquia d’un poble de l’Alt Empordà. Després d’haver fet ja la presentació, l’autora serà el proper dia de Sant Jordi en una parada que el Bàsquet Manresa tindrà a la plaça Sant Domènec per vendre i signar exemplars del llibre. En aquesta parada, el club vendrà també roses.

El llibre es podrà comprar en els propers dos partits de l’ICL Manresa que es disputen al Nou Congost (Diumenge 15 d’abril davant el CBC Valladolid i el proper divendres 27 davant el Lleida), a banda del dia de Sant Jordi, a la parada que el club tindrà a la plaça Sant Domènec.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials