top

Aleix Duran: «Estem en ‘mode repte’, guanyar la Copa seria un doble premi»

Dijous 1 de Febrer de 2018 a les 18:44

El tècnic de l’ICL Manresa explica com es prepara l’equip del Bages per jugar davant d’un equip que ha guanyat tots els partits que ha disputat a casa. Aleix Duran, tècnic de l’ICL Manresa, parlava de l’estat de la plantilla i la mentalització de l’equip abans de la final d’aquest dissabte a les 20:45 (i …

El tècnic de l’ICL Manresa explica com es prepara l’equip del Bages per jugar davant d’un equip que ha guanyat tots els partits que ha disputat a casa.

Aleix Duran, tècnic de l’ICL Manresa, parlava de l’estat de la plantilla i la mentalització de l’equip abans de la final d’aquest dissabte a les 20:45 (i que s’emet en directe per Teledeporte).

El tècnic vallesà ha destacat que «fa moltíssima il·lusió, i suposa un premi el fet de jugar-la, i guanyar suposaria un doble premi, tant per l’equip i la ciutat, com pel factor camp en un play-off». Parlant del rival, Duran destacava que el Breogán «és un equip que ha guanyat tots els partits a casa, on anota 91 de mitjana i en rep 68; a més hi haurà 4.000 persones al pavelló». El que ha intentat fer l’equip és posar-se, tal com deia l’entrenador, «en mode repte».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials