top

Agraïment públic als jugadors de la temporada 2017-18

Divendres 10 de Agost de 2018 a les 16:26

El BAXI Manresa agraeix públicament la feina feta per tots els jugadors de la plantilla que deixen el club després d’un any inoblidable.

El Bàsquet Manresa vol agrair públicament a tota la plantilla i tècnics de la passada campanya la seva feina feta en una temporada trascendental per a la història del club, en què es va aconseguir l’ascens a la Lliga Endesa.

Ja s’està acabant de configurar la plantilla per a la propera temporada, i alguns membres de la plantilla ja han anunciat que no formaran part de l’equip. És per això que el club vol donar les gràcies públicament a tots els jugadors: Noah Allen i Ashley Hamilton, que es van desvincular de l’equip després d’acabar la temporada, i també molt especialment a Jordi Trias, Lluís Costa i Nacho Martín, que la propera temporada no jugaran a Manresa.

Sense tots ells, l’ascens de categoria no hagués estat possible. El Nou Congost i Manresa seran sempre casa vostra. Moltes gràcies per la vostra feina, esforç i professionalitat, i molta sort en el vostre futur esportiu i personal.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials